Χταποδοσαλάτα, από τον Γιώργο Τσούλη

1 SHARE

#tsoulotip: Επιλέγουμε να αρωματίσουμε το νερό με μπαχαρικά ώστε να δώσουμε έναν ενδιαφέρον χαρακτήρα στο χταπόδι μας. Μπορούμε να κάνουμε δοκιμές χωρίς όμως να παραβλέπουμε την χρήση ξυδιού.

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Μακαρόνια χυλοπίτες (βρασμένες)
120γρ. Χταπόδι (βρασμένο)
20γρ. Πιπεριά πράσινη
20γρ. Πιπεριά κόκκινη
20γρ. Ελαιόλαδο
20γρ Λιαστή ντομάτα (σε λωρίδες)
10γρ. Κρεμμύδι φρέσκο (σε ροδέλες)
10γρ. Κάππαρη
Λίγο μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Αλάτι
Πιπέρι

Για το χταπόδι
Νερό (ίσα να καλύπτει το χταπόδι)
70ml Ξύδι μπαλσάμικο
4 Σπόρος μπαχάρι
2 Αστεροειδείς γλυκάνισους
2 Φύλλα δάφνης

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ