Ταλιατέλες με μανιτάρια Bourguignon

Ταλιατέλες με μανιτάρια Bourguignon

ΥΛΙΚΑ

650 γρ. Μανιτάρια, διάφορα

150 ml Ζωμό βοδινού

125 γρ. Κρεμμύδι, χοντροκομμένο

125 ml Κόκκινο φρουτώδες κρασί

30 ml Ελαιόλαδο

15 γρ. Βούτυρο

10 γρ. Αλεύρι

5 γρ. Πελτέ ντομάτας

1 Καρότο, σε ροδέλες

1 Σκελίδα σκόρδο, σπασμένη

Θυμάρι

Αλάτι

Πιπέρι

Για τις ταλιατέλες:

500 γρ. ταλιατέλες

Αλάτι

Πιπέρι

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com