Μοσχαράκι λεμονάτο από το Γιώργο Τσούλη

5 SHARES

Μαμαδίστικο φαγητό

#tsoulotip: Κόβουμε το μοσχάρι σε κομμάτια ίδιου μεγέθους ώστε να μαγειρευτεί ομοιόμορφα και σωστά.

ΥΛΙΚΑ

1500 γρ. Μοσχαρίσιο κιλότο, σε χοντρά κομμάτια
900 ml Νερό
120 ml Χυμό λεμονιού
100 ml Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια, χοντροκομμένα
2 Σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες
2 Φύλλα δάφνης
2 σκελίδες σκόρδο
1 Πράσο, χοντροκομμένο
1 Ζωμό κοτόπουλο, σε μορφή gel
1 κ.γ. Μπούκοβο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Για το δέσιμο της σάλτσας:

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ