Μοσχαράκι λεμονάτο από το Γιώργο Τσούλη

Μοσχαράκι λεμονάτο από το Γιώργο Τσούλη

Μαμαδίστικο φαγητό

#tsoulotip: Κόβουμε το μοσχάρι σε κομμάτια ίδιου μεγέθους ώστε να μαγειρευτεί ομοιόμορφα και σωστά.


ΥΛΙΚΑ

1500 γρ. Μοσχαρίσιο κιλότο, σε χοντρά κομμάτια
900 ml Νερό
120 ml Χυμό λεμονιού
100 ml Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια, χοντροκομμένα
2 Σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες
2 Φύλλα δάφνης
2 σκελίδες σκόρδο
1 Πράσο, χοντροκομμένο
1 Ζωμό κοτόπουλο, σε μορφή gel
1 κ.γ. Μπούκοβο
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

Για το δέσιμο της σάλτσας:

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com