Χοιρινό γιαουρτλού

1 SHARE

#tsoulotip: Το γιαούρτι το βάζουμε για να μας απαλύνει την έντονη γεύση του σκόρδου. Προσέχουμε το σοτάρισμα του χοιρινού να μην μας κολλήσει στην κατσαρόλα.

 

ΥΛΙΚΑ
800γρ. χοιρινό ψαρόνεφρι κομμένο σε κάθετες λεπτές φετες
4κ.σ. ελαιόλαδο και 2κ.σ. για το σοτάρισμα του χοιρινού
2κ.σ. πάπρικα γλυκιά
4σκ. σκόρδο τριμμένες
500ml. νερό
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
4κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
Αλάτι-πιπέρι

Για το σερβίρισμα:
Πίτες
Κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
Μαϊντανο ψιλοκομμένο

Δες περισσότερα στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ