Σιμιγδαλένιος χαλβάς με πορτοκάλι και σοκολάτα

6 SHARES

#tsoulotip: Πρέπει να έχει κρυώσει εντελώς ο χαλβάς για να τον ξεφορμάρουμε.

 

ΥΛΙΚΑ

Για το χαλβά:

380 γρ. Σιμιγδάλι ψιλό

250 ml. Ηλιέλαιο

Ξύσμα και χυμό από 2 πορτοκάλια

2 κ.γ. Κανέλα σε σκόνη

1 κ.γ. Γαρύφαλλο, τριμμένο

100 γρ. Κράνμπερις

50 γρ. Φιλέ αμυγδάλου

Για το σιρόπι:

1 lt. Νερό

300 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική

Για το σερβίρισμα:

200 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com

6 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ