Κουνουπίδι με τυρί στο φούρνο, από τον Γιώργο Τσούλη

#tsoulotip: Δε χρειάζεται να βράσουμε το κουνουπίδι.Χρησιμοποιώντας γιαούρτι του δίνουμε την κατάλληλη υγρασία ώστε να ψηθεί και να βράσει σωστά μέσα στο φούρνο.

 

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. κουνουπίδι σε μπουκίτσες

1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένο

150 γρ. τυρί gouda, τριμμένο

100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό

2 κ.σ. φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgotsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ