Mille feuille με λευκή σοκολάτα και φρούτα
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Tέλειο γλυκό
Βάζουμε βάρος πάνω από το κάθε φύλλο σφολιάτας ώστε να μη φουσκώσει. Πασπαλίζουμε τα φύλλα με άχνη για να καραμελώσουν τα φύλλα σφολιάτας.
ΥΛΙΚΑ
2 φύλλα σφολιάτας
500 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
500 ml. κρέμα γάλακτος, πλήρης
200 γρ. λευκή σοκολάτα (
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
Αχνή ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10