Γρήγορα μοσχαρίσια σουβλάκια

Γρήγορα μοσχαρίσια σουβλάκια

Κόβουμε τα λαχανικά στο ίδιο μέγεθος για να ψηθούν ομοιόμορφα.

Πριν ψήσουμε καλό θα ήταν να αφήσουμε το κρέας για 20 λεπτά στην άκρη ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.




ΥΛΙΚΑ

500 γρ. μοσχαρίσια ελιά κομμένο σε μικρά κυβάκια

1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε χοντρά κυβάκια

2 πιπεριές Φλωρινής, κομμένες σε χοντρά κυβάκια

1 κρεμμύδι, κομμένο στα 8

100 γρ. ντοματίνια

1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή

Πίτες τορτίγιας για το σερβίρισμα

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com