Γρήγορα μοσχαρίσια σουβλάκια

2 SHARES

Κόβουμε τα λαχανικά στο ίδιο μέγεθος για να ψηθούν ομοιόμορφα.

 Πριν ψήσουμε καλό θα ήταν να αφήσουμε το κρέας για 20 λεπτά στην άκρη ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. μοσχαρίσια ελιά κομμένο σε μικρά κυβάκια

1 πράσινη πιπεριά, κομμένη σε χοντρά κυβάκια

2 πιπεριές Φλωρινής, κομμένες σε χοντρά κυβάκια

1 κρεμμύδι, κομμένο στα 8

100 γρ. ντοματίνια

1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή

Πίτες τορτίγιας για το σερβίρισμα

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ