Γιουβέτσι με μανιτάρια

Γιουβέτσι με μανιτάρια

Αν δείτε πως όταν ρίξετε το κριθαράκι χρειάζεται κι άλλο νερό, προσθέστε λίγο ακόμα.

ΥΛΙΚΑ




150 γρ. κριθαράκι, μέτριο

200 γρ. μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ

400 γρ. λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα

250 γρ. κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

125 ml κόκκινο κρασί

30 ml ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com