Σουτζούκ λουκούμ

Σουτζούκ λουκούμ

Λατρεμένο

Μουλιάζουμε τα καρύδια ώστε να είναι αρκετά μαλακά και να μην σπάνε όταν τα περνάμε από την κλωστή.




ΥΛΙΚΑ

600 γρ. καρύδια

500 γρ. ζάχαρη και έξτρα 300 γραμμάρια

100 ml Ηλιέλαιο

240 γρ. κορν φλάουρ

½ κ.γ. κανέλλα

¼ κ.γ. γαρύφαλλο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com




Πρώτο στο X το #parapente20: Τα δάκρυα του Πατρίκιου Κωστή, το «ευχαριστώ» του κοινού & οι απουσίες