Μελιτζάνες κοκκινιστές με τυριά
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Ένα σπιτικό λαδερό που όλοι μας τρώμε από μικρά παιδιά.
#tsoulotip: 1. Ρίχνουμε αλάτι στις μελιτζάνες για να αποβάλλουν όλη την υγρασία τους. 2. Σε περίπτωση που θέλουμε να αντικαταστήσουμε το πάνκο, μπορούμε να φρυγανίσουμε λίγο ψωμί και να το θρυμματίσουμε.
ΥΛΙΚΑ
3 μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες σε ροδέλες πάχους μισού χιλιοστού
230 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε φέτες
100 γρ. παρμεζάνα + extra 50 γρ. για το πασπάλισμα
2 αυγά large, ελαφρώς χτυπημένα
Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10