Μελιτζάνες κοκκινιστές με τυριά

3 SHARES

Ένα σπιτικό λαδερό που όλοι μας τρώμε από μικρά παιδιά.

#tsoulotip: 1. Ρίχνουμε αλάτι στις μελιτζάνες για να αποβάλλουν όλη την υγρασία τους. 2. Σε περίπτωση που θέλουμε να αντικαταστήσουμε το πάνκο, μπορούμε να φρυγανίσουμε λίγο ψωμί και να το θρυμματίσουμε.

ΥΛΙΚΑ

3 μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες σε ροδέλες πάχους μισού χιλιοστού

230 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε φέτες

100 γρ. παρμεζάνα + extra 50 γρ. για το πασπάλισμα

2 αυγά large, ελαφρώς χτυπημένα

Διάβασε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

3 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ