Ριγκατόνι με γιαούρτι και καλαμπόκι
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Πανεύκολη μακαρονάδα. Θα πάθετε ζαβλαμά με την νοστιμιά της!
#tsoulotip: 1. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, γιατί υπάρχει περίπτωση να κόψει το γιαούρτι. 2. Αν δούμε ότι το τηγάνι είναι πολύ στεγνό όταν προσθέσουμε το γιαούρτι, μπορούμε να ρίξουμε λίγο νερό.
ΥΛΙΚΑ
300 γρ. ριγκατόνι
200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
100 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα
7 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10