Ριγκατόνι με γιαούρτι και καλαμπόκι

7 SHARES

Πανεύκολη μακαρονάδα. Θα πάθετε ζαβλαμά με την νοστιμιά της!

#tsoulotip: 1. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, γιατί υπάρχει περίπτωση να κόψει το γιαούρτι. 2. Αν δούμε ότι το τηγάνι είναι πολύ στεγνό όταν προσθέσουμε το γιαούρτι, μπορούμε να ρίξουμε λίγο νερό.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ριγκατόνι

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

100 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα

7 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

7 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ