Ριγκατόνι με γιαούρτι και καλαμπόκι

7 SHARES

Πανεύκολη μακαρονάδα. Θα πάθετε ζαβλαμά με την νοστιμιά της!

#tsoulotip: 1. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, γιατί υπάρχει περίπτωση να κόψει το γιαούρτι. 2. Αν δούμε ότι το τηγάνι είναι πολύ στεγνό όταν προσθέσουμε το γιαούρτι, μπορούμε να ρίξουμε λίγο νερό.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. ριγκατόνι

200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

100 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα

7 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

7 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ