Αυτό είναι το κόλπο για να φτιάξεις τον πιο τέλειο πουρέ πατάτας

Πατούλια Κατερίνα
Αυτό είναι το κόλπο για να φτιάξεις τον πιο τέλειο πουρέ πατάτας

O πιο τέλειος πουρές από τα χεράκια σου

Θέλεις να πετύχεις την υφή και την νόστιμη γεύση του πουρέ πατάτας που τρως στο εστιατόριο; Σου έχουμε μια μυστική συνταγή με ένα ξεχωριστό κόλπο που θα σε κάνει να πετύχεις.

Το ξεχωριστό μυστικό υλικό είναι το χοντρό αλάτι. Πλένεις τις πατάτες, τις αφήνεις με τη φλούδα και τις τοποθετείς σε ταψάκι με χοντρό αλάτι στην επιφάνεια του ταψιού. Αφήνεις τις πατάτες να ψηθούν για 90 λεπτά στουε 220 βαθμούς κελσίου.

Έπειτα, τις περνάς από κόσκινο, προσθέτεις 200 ml κρέμα γάλακτος, 10 γραμμάρια βούτυρο και αλάτι και ανακατεύεις σε κατσαρόλα, μέχρι να έρθουν τα υλικά σε βρασμό.



Το χοντρό αλάτι, θα τραβήξει την υγρασία από τις πατάτες χαρίζοντάς τους την ξεχωριστή βελούδινη υφή, χωρίς να έχουν την γλίτσα που κανείς δεν θέλει στον πουρέ.