Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα ψητού σκόρδου, από τον Γιώργο Τσούλη

Ζουμερό φιλέτο με μία σκορδάτη σάλτσα που θα λατρέψετε.

ΥΛΙΚΑ

Για το μοσχάρι:

1 κιλό μοσχαρίσιο φιλέτο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Για τη σάλτσα σκόρδου:

1 κεφάλι σκόρδου, ολόκληρα

150 γρ. μαγιονέζα

150 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης

2 κ.σ. μουστάρδα, απαλή

3 κλ. δεντρολίβανο

1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ