Η συνταγή για κροκέτες με ζαμπόν και τυρί

1 SHARE

Πανεύκολες κροκέτες που θα λατρέψουν όλοι στο σπίτι.

ΥΛΙΚΑ

Για τις κροκέτες:

70 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

60 γρ. τυρί gouda

60 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε κάθετες φέτες

60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

2 κ.σ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κ.γ. εστραγκόν, ξερό

250 ml γάλα, πλήρες

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για το πανάρισμα:

120 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

2 αυγά medium, χτυπημένα

100 γρ. πάνκο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ