Πώς θα φτιάξεις σούπα Μπορς (Borscht)

8 SHARES

Κλασική ρώσικη συνταγή με παντζάρι που θα λατρέψετε!

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κυβάκια

400 γρ. παντζάρια

380 γρ. κόκκινο λάχανο, κομμένο σε φέτες

250 γρ. πατάτες, κομμένες σε κυβάκια

200 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

150 γρ. καρότα, τριμμένα

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

50 γρ. πελτέ ντομάτας

2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

2 φύλλα δάφνης

1 κ.σ. σπόρους κόλιανδρου

1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

½ κ.σ. κόκκους πιπεριού

2.500 ml νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Γιαούρτι, στραγγιστό

Άνηθο, ψιλοκομμένο

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ