Λαζάνια με μπεσαμέλ και κολοκύθα, από τον Γιώργο Τσούλη

6 SHARES

Πανεύκολη συνταγή με τα αγαπημένα μας ζυμαρικά. Είμαι σίγουρος πως θα τη λατρέψετε.

ΥΛΙΚΑ

1.800 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε χοντρά κυβάκια

1.200 ml γάλα, πλήρες

200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

120 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

100 γρ. πεκορίνο, τριμμένο

12 κομμάτια λαζάνια

¼ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ