Λαζάνια με μπεσαμέλ και κολοκύθα, από τον Γιώργο Τσούλη

6 SHARES

Πανεύκολη συνταγή με τα αγαπημένα μας ζυμαρικά. Είμαι σίγουρος πως θα τη λατρέψετε.

ΥΛΙΚΑ

1.800 γρ. κολοκύθα, κομμένη σε χοντρά κυβάκια

1.200 ml γάλα, πλήρες

200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

120 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

120 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

100 γρ. πεκορίνο, τριμμένο

12 κομμάτια λαζάνια

¼ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

6 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ