Λαχταριστή ανάποδη τάρτα με μήλα

7 SHARES

#tsoulotip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ξινόμηλα, αλλά τότε θα πρέπει ν’ αυξήσουμε την καστανή ζάχαρη κατά 50 γρ.

 

ΥΛΙΚΑ

Για τα μήλα:

5 μήλα κόκκινα, κομμένα στα 8

100 γρ. ζάχαρη καστανή

85 γρ. βούτυρο

1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

1/4 κ.γ. γαρύφαλλο σε σκόνη

1 πρέζα αλάτι

Παγωτό βανίλια, για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ