Πώς θα φτιάξεις αλμυρή πουτίγκα με ψωμί και ρικότα

2 SHARES

#tsoulotip: Αφήνουμε το γάλα να κρυώσει πριν ρίξουμε το αυγό για να μην βράσουν τα τελευταία όταν τα ανακατεύουμε.

 

ΥΛΙΚΑ

800 ml γάλα, πλήρες

350 γρ. ψωμί, κομμένο σε φέτες πάχους 2εκ.

250 ml κρέμα γάλακτος

200 γρ. ρικότα

190 γρ. ραπανάκι, κομμένο σε φέτες

160 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

20 γρ. σχοινόπρασο

αυγά, medium

2 κλ. δεντρολίβανο, χωρισμένα τα κλωνάρια από τα φύλλα

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι

Βούτυρο, για το άλειμμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ