Άκης Πετρετζίκης: Τσιπούρα στον ατμό με πουρέ γλυκοπατάτας

Ένας εναλλακτικός τρόπος να μαγειρέψεις το ψάρι.

Το ψάρι είναι από τα φαγητά που πρέπει να υπάρχει πάντα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα στη διατροφή σου. Αν αυτή η μέρα είναι σήμερα ή αύριο, τότε οφείλεις να δοκιμάσεις τον τρόπο με τον οποίο ο Άκης Πετρετζίκης έφτιαξε την τσιπούρα. Έχεις δοκιμάσει ψάρι στον ατμό; Αν όχι μάλλον ήρθε η ώρα. Δες τη συνταγή του στο akispetretzikis.com.

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ