Άκης Πετρετζίκης: Ciabatta sandwich

Άκης Πετρετζίκης: Ciabatta sandwich

Για κάθε ώρα και στιγμή.

Υλικά: Για τη ζύμη
210 γρ. νερό, κρύο
5 γρ. μαγιά ξηρή
300 γρ. αλεύρι για τσουρέκι, + έξτρα για το πασπάλισμα των ψωμιών
5 γρ. αλάτι
1 κ.γ. ελαιόλαδο, για το λάδωμα του μπολ
Για τα καραμελωμένα λαχανικά
1 πιπεριά κόκκινη
2 κολοκυθάκια
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.γ. μέλι
αλάτι
πιπέρι


Για τη σύνθεση
10 φέτες μορταδέλα
150 γρ. μοτσαρέλα, φρέσκια, κομμένη σε φέτες
20 γρ. ρόκα
2 κ.σ. ελαιόλαδο
πιπέρι
2 κ.σ. μαγιονέζα

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com