Άκης Πετρετζίκης: Πάβλοβες με γκανάς λευκής σοκολάτας και νεκταρίνια

Άκης Πετρετζίκης: Πάβλοβες με γκανάς λευκής σοκολάτας και νεκταρίνια

Το πιο εύκολο γλυκό.

Υλικά: Για τη μαρέγκα
150 γρ. ασπράδια
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
150 γρ. ζάχαρη άχνη
Για την γκανάς λευκής σοκολάτας
5 γρ. φύλλα ζελατίνης
550 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα
50 γρ. γλυκόζη
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
170 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη


Για το σερβίρισμα
100 γρ. μαρμελάδα νεκταρίνι
200 γρ. νεκταρίνια, κομμένα σε κομμάτια
φύλλα δυόσμου

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com