Άκης Πετρετζίκης: Brownie lasagna

Άκης Πετρετζίκης: Brownie lasagna

Για τους λάτρεις της σοκολάτας και όχι μόνο.

Υλικά: Για το brownie
180 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου + έξτρα για τη λαδόκολλα
320 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
160 γρ. ζάχαρη άχνη
160 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
5 αυγά, μεσαία
1 ασπράδι, από μεσαίο αβγό
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
30 γρ. κακάο, + έξτρα για τη λαδόκολλα
1/2 κ.γ. αλάτι
50 γρ. γλυκόζη
Για την γκανάς
240 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
340 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
Για το frosting
300 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. ζάχαρη άχνη
120 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τη σύνθεση
150 γρ. κουβερτούρα, σε flakes

Δες την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com