Light cheesecake με γιαούρτι και λεμόνι

Light cheesecake με γιαούρτι και λεμόνι

Είστε γλυκατζού με μεγάλη αδυναμία στο cheesecake. Σας νιώθουμε. Πόσο cheesecake να φας όμως, όταν έχεις και μια σιλουέτα να συντηρήσεις; Αν ακολουθήσετε την παρακάτω συνταγή, σίγουρα πολύ περισσότερο απ' όσο τρώγατε μέχρι τώρα. Αφιερώστε ελάχιστο χρόνο από τη μέρα σας και φτιάξτε γρήγορα και εύκολα ένα λαχταριστό cheesecake με γιαούρτι και λεμόνι που θα σας δώσει ελάχιστες θερμίδες και ατελείωτη απόλαυση.

Υλικά
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
1 λεμόνι (ξύσμα και χυμό)
½ πακέτο μπισκότα Digestive, θρυμματισμένα

Εκτέλεση
1.Ανακατέψτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από τα μπισκότα. Αν θέλετε το cheesecake να βγει αρκετά γλυκό ρίξτε όλο το ζαχαρούχο γάλα, αλλιώς το μισό.
2.Μοιράστε τα μπισκότα στα μπολ που θα σερβίρετε το μείγμα, ως βάση. Προσεκτικά, μοιράστε με ένα κουτάλι το μείγμα του γιαουρτιού πάνω από τα μπισκότα.
3.Καλύψτε κάθε μπολ με μεμβράνη και βάλτε τα στο ψυγείο για να δέσουν, τουλάχιστον για μία ώρα. Πριν σερβίρετε, πασπαλίστε με λίγο μπισκότο σε σκόνη (προαιρετικά).