Το 8ο θανάσιμο αμάρτημα: Brownies με σοκολάτα και καραμέλα

Το 8ο θανάσιμο αμάρτημα: Brownies με σοκολάτα και καραμέλα

Θα θέλαμε να σας πούμε πολλά για αυτά τα κολασμένα brownies με σοκολάτα και καραμέλα γάλακτος, αλλά από τη μία το στόμα μας έχει γεμίσει σάλιο και δεν μπορούμε να συγκρατηθούμε, από την άλλη μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Θα σας πούμε μόνο πως είναι μια απίστευτα εύκολη συνταγή που θα σας πάρει τα μυαλά.

Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
180γρ. βούτυρο
250γρ. κουβερτούρα
40γρ. κακάο
4 αυγά
300γρ. ζάχαρη
200γρ. αλεύρι
100γρ. καρύδια

Εκτέλεση
1.Βράστε το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει καραμέλα, σύμφωνα με τη συνταγή. Αφήστε το να κρυώσει τελείως πριν το ανοίξετε.
2.Σε μια κατσαρόλα λιώνετε σε μπεν μαρί το βούτυρο με την κουβερτούρα.
3.Κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη μέχρι να ενωθούν τελείως με το μείγμα.
4.Προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
5.Στρώνετε λαδόκολλα σε ένα ταψί και απλώνετε το μισό από το μείγμα.
6.Με ένα μικρό κουταλάκι βάζετε μικρές κουταλιές από τη μισή καραμέλα γάλακτος σε όλη την επιφάνεια. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
7.Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170C για περίπου 35 λεπτά. Αφήνετε τα brownies να κρυώσουν λίγο και σερβίρετε.