Μission makeover: Το RIVER WEST και το Queen.gr σου δίνουν την ευκαιρία να… μεταμορφωθείς!

Μission makeover: Το RIVER WEST και το Queen.gr σου δίνουν την ευκαιρία να… μεταμορφωθείς!

Το Καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί του φέρνει έναν «αέρα» ανανέωσης! Ναι, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για να αλλάξεις τη διάθεση, τη γκαρνταρόμπα και το look σου για να υποδεχθείς φρέσκια και ανανεωμένη τη νέα σεζόν.

Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις και πώς θα πετύχεις τη στυλιστική σου «μεταμόρφωση», σε ενημερώνουμε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Γιατί; Διότι πολύ απλά το Queen και το μεγάλο εμπορικό κέντρο RIVER WEST θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το απόλυτο makeover!

Δέχεσαι την αποστολή;

Πες το «ναι» και βίωσε κι εσύ το απόλυτο challenge μόδας και ομορφιάς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «τεστάρεις» τις γνώσεις σου στο παρακάτω Quiz, από τις 2 έως τις 11 Μαΐου! Οκτώ τυχερές αναγνώστριες του Queen, που θα απαντήσουν σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις, θα λάβουν μέρος σε μια μεγάλη κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική makeover εμπειρία! Η νικήτρια της τελικής φάσης θα κερδίσει πλούσια δώρα από το RIVER WEST!

Μissionmakeover!

Στη μοναδική αυτή makeover αποστολή θα έχεις και συμμάχους δύο expert: Και τη

beauty και τη fashion editor του Queen.gr! Μαζί τους θα βρεθείς στα καταστήματα του RIVER WEST και θα μεταμορφωθείς. Ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ! Όλα θα τα αλλάξεις φέτος και θα νιώσεις σούπερ! Με βάση τις νέες τάσεις της μόδας και φυσικά, το δικό σου προσωπικό στυλ, θα καταφέρεις να δεις σε λίγες μόνο ημέρες την πιο fashion και «λαμπερή» version του εαυτού σου.

Είσαι έτοιμη να δεχτείς την αποστολή; Το RIVER WEST το αγαπάς και το επισκέπτεσαι. Πόσα γνωρίζεις, όμως, για αυτό;

Μην χάνεις χρόνο! Λάβε κι εσύ μέρος στον διαγωνισμό και απόκτησε τη μοναδική ευκαιρία να βιώσεις ένα ξεχωριστό beauty και fashion makeover στο RIVER WEST μόνο για εσένα, με τη βοήθεια των ειδικών του Queen.gr!

Δέχεσαι την αποστολή; Πες «ναι» στο mission makeover, και υποδέξου το καλοκαίρι στα καλύτερά σου!

Όροι συμμετοχής

Aπάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις: