Η συνταγή για το Italian Chocolate Smoothie Bowl για επίπεδη κοιλιά που εσείς διαλέξατε!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Η συνταγή για το Italian Chocolate Smoothie Bowl για επίπεδη κοιλιά που εσείς διαλέξατε!

Καλημέρα αγαπημένες μου!

Στο προηγούμενο post, σας μίλησα για το ταξίδι μου στο Μιλάνο, για τον πολιτικό γάμο ένος οικογενειακού μου φίλου και φυσικά σας είπα για τα υπέροχα smoothies που δοκίμασα! Μάλιστα, στο insta story μου στο προσωπικό μου account στο instagram σας έβαλα να διαλέξετε ποια συνταγή από τις δύο που είχα ανεβάσει θέλατε να σας δείξω! Italian chocolate smoothie bowl VS Italian raspberry smoothie bowl!

And the winner is…. Chocolate smoothie bowl με ποσοστό 88% έναντι 76%. Πολύ κόντα τα ποσοστά και, από ό,τι φάνηκε, θέλετε τη συνταγή και για τα δύο!!

Μπήκα λοιπόν στην κουζίνα και σας έφτιαξα το chocolate smoothie bowl, όπως το δοκίμασα στο Μιλάνο με μερικές μικρές δικές μου προσθήκες στο γαρνίρισμα που σίγουρα θα λατρέψετε!

Φύγαμε για τη συνταγή!

Θα χρειαστούμε

  • 1 μπανάνα
  • 4-5 κουταλιές της σούπας γάλα αμυγδάλου ή φουντουκιού
  • 1 μεγάλη κουταλιά της σούπας ωμό κακάο
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 2 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση:

Τα χτυπάμε στο μιξεράκι μας μέχρι να πολτοποιηθούν! Έτοιμο το smoothie bowl μας! Τόσο απλό! Πάμε να γαρνίρουμε τώρα. Εγώ έβαλα λιναρόσπορο, τριμμένη καρύδα, νιφάδες κακάο, σκόνη κακάο και ένα πολύ ιδιαίτερο εξωτικό φρούτο, το dragon fruit ή αλλιώς η ονομασία του είναι pitaya! Ξέρω, είναι λίγο δύσκολο να το βρείτε, κι εγώ δεν το έβρισκα εύκολα, αλλά ήθελα να σας δείξω κάτι διαφορετικό. Εναλλακτικά μπορείτε να βάλετε λίγα κομμάτια μπανάνας!



Είμαι σίγουρη πως θα ξετρελαθείτε με τη γεύση του!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way

Y.Γ Εννοείται πως θα σας έχω τη συνταγή και για το Rasberry smoothie bowl.

Y.Γ (2) Περιμένω τα μηνύματά σας στα προσωπικά μου social media: Instagram και facebook!