Η ημέρα που έκανα shopping therapy στη Fullah Sugah

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Η ημέρα που έκανα shopping therapy στη Fullah Sugah

Εγώ ψώνισα για τις γιορτές και σου έχω εδώ μερικές προτάσεις και για τα δικά σου looks!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου !

Καλή εβδομάδα να έχουμε να χαμογελάμε και να μην αφήνουμε τίποτα να μας χαλάει τη διάθεση! Για να φτιάξω λοιπόν τη δική σας διάθεση όπως έφτιαξα τη δική μου θέλω να σας πάω για ψώνια! Πόσο πιο ωραία να ξεκινήσει η εβδομάδα μας;

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, πήρα το καφεδάκι μου, μπήκα στο e-shop της Fullah Sugah , διάλεξα τα κομμάτια που μου άρεσαν και πήγα από το κατάστημά της στον Άγιο Δημήτριο να τα δοκιμάσω και από κοντά!

Φυσικά δεν έμεινα μόνο σε αυτά που είδα στο e-shop αλλά δοκίμασα σχεδόν ό,τι υπήρχε στο κατάστημα! Φοβερά σχέδια μοντέρνα, ποιοτικά και με σούπερ τιμές που δεν φαντάζεστε!Μπορείτε να βρείτε τα πάντα για ντυθείτε από πάνω μέχρι κάτω και να ακολουθώντας ταυτόχρονα τις τάσεις της φετινής σεζόν στη μόδα!

Δε σας λέω περισσότερα και σας αφήνω να δείτε το βίντεο που σας ετοίμασα για να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου χαρά για shopping στo κατάστημα της Fullah Sugah !



Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog

Fit your life the easy way

YΓ. Περιμένω τα μηνύματα και τα σχόλια σας στο προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook Maria Louiza Vourou και Instagram maria_louiza_real