To τέλειο 15λεπτο πρόγραμμα, αν δεν προλαβαίνεις να γυμναστείς κανονικά

Μαρία Λουϊζα Βούρου
To τέλειο 15λεπτο πρόγραμμα, αν δεν προλαβαίνεις να γυμναστείς κανονικά

Γεια σας αγαπημένα μου κορίτσια!

Σας έρχομαι σήμερα λίγο «επιθετική» γιατί θέλω να επιτεθούμε παρέα σε αυτά τα κιλά που έχουν μείνει από τις γιορτές και μας ενοχλούν όσο τίποτα!

Δε θέλω να μου αγχώνεστε και να μου στεναχωριέστε!

Είμαι εδώ για εσάς!

Αρχικά θέλω να ανατρέξετε στα προηγούμενα θέματα που σας έχω φοβερές συνταγές detox και να αρχίσετε να τα φτιάχνετε. Επίσης πολύ νερό και πράσινο τσάι με μέντα! ( θα σας ανεβάσω συνταγή εννοείται ). Πάμε τώρα στο κομμάτι της εκγύμνασης ενός σημείου που όλες οι γυναίκες θέλουμε να φτιάξουμε. Μιλάω φυσικά για γλουτούς.

Ναι, γι' αυτό το σημείο που μας γίνεται εφιάλτης και θέλουμε τόσο πολύ να σμιλεύσουμε και να δείχνει ωραίο και sexy. Στο σημερινό μου MLVlog σας έχω το δικό μου 15 λεπτο πρόγραμμα που κάνω τις μέρες που δεν προλαβαίνω να γυμναστώ κανονικά!

Θα χρειαστείτε ένα λάστιχο μικρό όπως αυτό που θα δείτε, το οποίο μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα βρείτε 15 λεπτά χρόνο για να κάνετε τις παρακάτω ασκήσεις.

Στο video δεν είναι κανονικά τα 15 λεπτά για λόγους χρόνου, αλλά θα σας πω ακριβώς τις επαναλήψεις που θα κάνετε.

  • περπάτημα με λάστιχο 10 φορές ( 5 προς τη μια πλευρά και 5 προς την άλλη)
  • ανοίγματα με λάστιχο 3 σετ από 10 επαναλήψεις σε κάθε πλευρά
  • βαθιά καθίσματα 3 σετ από 15 καθίσματα

Στο τέλος μένω σε βαθύ κάθισμα και ανοιγοκλείνω με την αντίσταση από το λάστιχο 3 σετ από 15 γρήγορα ανοίγματα. Φυσικά ενδιάμεσα από τα σετ κάνω μικρές παύσεις. Ξεκινήστε το και θα με θυμηθείτε.



Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way !

ΥΓ. Ευχαριστώ πάρα πολύ το fitness studio της φίλης μου Λένιας Κρέτση, “Wellness Fit “ στο Χαλάνδρι που τους άλλαξα το πρόγραμμα για να κάνω το βιντεάκι μου ( χιχι)

ΥΓ2. Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου instagram Maria_Louiza_Real και στο facebook Maria Louiza Vourou.