Oι καλύτερες ασκήσεις για τέλεια χέρια... στο σπίτι

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Oι καλύτερες ασκήσεις για τέλεια χέρια... στο σπίτι

Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο fitballs

Γεια σας και παλι αγαπημένες μου!

Ωρα να γυμναστούμε παρέα. Σήμερα θα εστιάσουμε σε ένα σημείο του σώματος που γενικά το αφήνουμε λίγο παραπονεμένο καθώς εστιάζουμε περισσότερο στα πόδια και την κοιλίτσα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τα χέρια μας! Τι πιο ωραίο από γραμμωμένα και σμιλεμένα χέρια και ώμουw. Πάντα τραβάνε την προσοχή ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που φοράμε αμάνικα μπλουζάκια και φορέματα. Πόσες φορές έχει τύχει να απορρίψουμε ένα τιραντάκι και να συμβιβαστούμε με κατι άλλο με πιο μακρύ μανίκι επειδή δεν μας αρέσουν τα «χαλαρά» μας μπράτσα και οι αγύμναστοι ώμοι; Κορίτσια μου θέλω αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση. Είμαι εδώ για να σας δείξω απλές ασκήσεις με 2 fitballs που μπορείτε να κάνετε και μόνες στο σπίτι για να αποκτήσετε τα χέρια και τους ώμους που ονειρεύεστε!

Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει θέληση, επιμονή και φυσικά το ασκησιολόγιο που σας δίνω.

Δοκιμάστε τις ασκήσεις και θα με θυμηθείτε. Αρκούν 2-3 φορές την εβδομάδα για να δείτε διαφορά.



Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog.

Fit your life the easy way!

ΥΓ. Περιμένω τα μηνύματα σας στο προσωπικό μου προφιλ στο instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou