Διαγωνισμός: Kέρδισε το super αντιοξειδωτικό τσάι Matcha Ninja

Διαγωνισμός: Kέρδισε το super αντιοξειδωτικό τσάι Matcha Ninja

Εγώ το δοκίμασα και δηλώνω ενθουσιασμένη

Ανυπομονούσα να ξέρετε για το σημερινό μου θέμα πάρα πολύ! Περίμενα να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να σας μιλήσω και φυσικά να σας δώσω και συνταγή detox που θα λατρέψετε για το αγαπημένο μου τσάι Matcha το οποίο καταναλώνω σχεδόν καθημερινά!

Είμαι σίγουρη πως όλο και κάπου έχετε ακούσει ή διαβάσει για αυτό το περίφημο τσάι Matcha ! Όσες δεν το ξέρετε , ευκαιρία να σας τα πω όλα!

Matcha κυριολεκτικά σημαίνει τσάι-πούδρα, εφόσον πρόκειται για ολόκληρα φύλλα πράσινου τσαγιού, ποικιλίας tencha που έχουν υποστεί πολύ συγκεκριμένη μέθοδο καλλιέργειας και παραγωγής, αλεσμένα σε σκόνη. Καταναλώνουμε λοιπόν ολόκληρο το φύλλο και όχι μόνο το εκχύλισμα όπως σε στο παραδοσιακό πράσινο τσάι, προσλαμβάνοντας έτσι 137 φορές τα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού και 12 φορές την θρεπτική του αξία! Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σαν υπερτροφή! Έχει τόσα οφέλη για τον οργανισμό που δε φαντάζεστε!

efd526fe 0d2e 4881 a976 bbebb4db9735

- Είναι η πλουσιότερη πηγή αντιοξειδωτικών, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη υπερτροφή.

- Βοηθάει στη φυσική αποτοξίνωση του σώματος.

- Ενεργοποιεί το μεταβολισμό (κάτι που το θέλουμε πολύ!!) και βοηθάει στην απώλεια βάρους και την καύση λίπους 4 φορές πιο γρήγορα από το απλό τσάι !!!

- Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και είναι εξαιρετικά πλούσιο σε κατεχίνες

- Βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου

- Εξαιρετική πηγή ενέργειας και συγκέντρωσης και το καλύτερο υποκατάστατο του καφέ

- Καθυστερεί τη διαδικασία της γήρανσης της επιδερμίδας και πολεμά ασθένειες που σχετίζονται με κυτταρική αλλοίωση.

Όπως βλέπετε φίλες μου μιλάμε για απίστευτη υπερτροφή που πρέπει να υπάρχει στη ζωή και τη διατροφή μας!

Όμως, θέλω την προσοχή σας! Είναι πολύ σημαντικό να προσέχετε τι ποιότητα Matcha αγοράζετε και ποια εταιρεία. Υπάρχουν διάφορες ποιότητες και πρέπει να είστε ενημερωμένες! Αρχικά, καλό είναι να προτιμάτε Matcha συσκευασμένο. Το χύμα καλύτερα να το αποφύγετε, καθώς οξειδώνεται από τον αέρα με αποτέλεσμα να χάνονται τα θρεπτικά συστατικά της και να παύει να έχει τα οφέλη ενός superfood στον οργανισμό. Δευτερευόντως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέγετε βιολογικό μάτσα, καθώς το φύλλο του πράσινου τσαγιού από το οποίο προέρχεται (καμέλια η σινική, ή αλλιώς Camelia Sinensis) λειτουργεί σαν σφουγγάρι, απορροφώντας ό,τι βρίσκεται στο περιβάλλον γύρω του. Και τρίτον και σημαντικότερο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το μάτσα έχει διαφορετικές βαθμίδες ποιότητας (gradeς) και το ανώτατης ποιότητας grade είναι το Ceremonial grade. Παράγεται από τα φύλλα της κορυφής του φυτού , τα πιο νέα, φρέσκα και πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και η γεύση του είναι φυσικά πιο γλυκιά! Το Ceremonial grade Matcha παίρνει το όνομά της από τις παραδοσιακές τελετές τσαγιού των Βουδιστών, εφόσον θεωρείται αρκετά ατόφιο ώστε να καταναλωθεί σκέτο.

Θα μου πείτε πως τα ξέρω όλα αυτά? Ε φυσικά έχω κάνει την έρευνά μου!

Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά Matcha μέχρι να καταλήξω στο καλύτερο και φυσικά να σας το προτείνω! Γιατί ξέρετε πως πάντα στα θέματα μου σας δείχνω τα καλύτερα και αυτά που χρησιμοποιώ εγώ!

Έχω να σας πω λοιπόν πως το καλύτερο Matcha που χρησιμοποιώ πλέον φανατικά είναι το Matcha Ninja!

Μακράν το πιο εύγεστο, χωρίς καμία προσθήκη ζάχαρης και το πιο προσεγμένο! Φυσικά είναι 100% ανώτερης ποιότητας Ceremonial grade, πιστοποιημένο βιολογικό και το Μοναδικό στον κόσμο με τριπλή βιολογική πιστοποίηση από Καναδά, ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση!

Είναι επιπλέον ωμοφαγικό και μετά την ανάδευση δίνει μεταξένια υφή!

Ο πιο απλός τρόπος να το καταναλώσετε είναι να διαλύσετε μικρή ποσότητα (στη μύτη του κουταλιού του γλυκού ) σε ζεστό νερό και να το ανακατέψετε καλά!

Εγώ βέβαια στις φωτογραφίες που ακολουθούν σας έχω και μια smoothie συνταγή δική μου που θα λατρέψετε! Ξέρετε πως δε μπορώ να μείνω στα απλά! Θέλω ιδιαίτερα πράγματα, γιατί είστε όλες ξεχωριστές!

Το Matcha Ninja έχει δύο συσκευασίες που με διευκολύνει ακόμα περισσότερο!

Τη μεγάλη που είναι 70g (βγάζει 70 μερίδες) και την μικρή που είναι σε ξεχωριστά φακελάκια για να έχω πάντα στη τσάντα μου και να παίρνω μαζί μου στην εκπομπή ή στο στούντιο pilates μου!

Μπορείτε να μπείτε στις σελίδες στο facebook και instagram για να δείτε ακόμα περισσότερα!

Επειδή λοιπόν θέλω και εσείς να το δοκιμάσετε αμέσως σας έχω Δωράκια!! Διαγωνισμός για Matcha Ninja!

5 από εσάς θα κερδίσετε από ένα κουτί με τις συσκευασίες των 15 gr και ένα κουταλάκι δοσομετρητή!

Εντάξτε το στη διατροφή σας και θα με θυμηθείτε!!

Απολαύστε τη συνταγή μου για εναλλακτικό τρόπο κατανάλωσης του Matcha Ninja και φυσικά ευεξία και αποτοξίνωση!

Μισό αβοκάντο
Μισό πράσινο μήλο
1 μπανάνα
1 κουταλιά φυστικοβούτυρο
1/4 κουταλάκι του γλυκού matchaninja

Mία κούπα γάλα καρύδας ή αμυγδάλου!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog

Fit your life the easy way

ΥΓ: Περιμένω τα σχόλια σας στο προσωπικό μου Instagram και στο facebook.

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα