Μόλις ανακάλυψα το τέλειο προϊόν για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες

Μόλις ανακάλυψα το τέλειο προϊόν για να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες

Και είμαι έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σου

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Ναι έφτασε η ώρα που ξέρω πως περιμένετε με αγωνία !

Θα μιλήσουμε για beach body και πώς να το αποκτήσουμε γρήγορα γιατί το καλοκαιράκι έφτασε!

Μία από τις πολύ συχνές ερωτήσεις που μου κάνετε στα social media, εκτός από διατροφή και detox συνταγές, είναι αν χρησιμοποιώ κάποια κρέμα ή ορό αδυνατίσματος έτσι ώστε να βοηθήσω επιπλέον το σώμα μου να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα και ραγάδες!

Ήρθε η ώρα να σας απαντήσω γιατί ήθελα να κάνω την έρευνά μου πριν σας πω οτιδήποτε.

Φέτος λοιπόν, (καθώς κάνω κάθε χρόνο έρευνα) ένα από τα προϊόντα που έχω αγαπήσει και εγώ αλλά και η μαμά μου έχω να σας πω, είναι το Slim Design 2 σε 1 της Elancyl !

Είμαι σίγουρη πως την εταιρεία τη γνωρίζετε γιατί η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο παρουσιάζει και από ένα καινούριο προϊόν μετά από αρκετές έρευνες για να μας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα!

Το Slim Design Huile Minceur 2 σε 1 είναι ένα μοναδικό έλαιο με δράση κατά της κυτταρίτιδας, των ραγάδων και της χαλάρωσης του δέρματος!

elancyl2

Περιέχει καφεΐνη ( γνωστή για τις αδυνατιστικές της ιδιότητες), έλαιο καμελίνης ( για τις ραγάδες ) και κισσό (που αποσυμφορεί και καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος).

Έχει διφασική σύνθεση με ελαιώδη και υδάτινη φάση που το καθιστά κατάλληλο για μασάζ και καλύτερη απορρόφηση από το δέρμα!

Η υφή του θα σας ξετρελάνει όπως και το άρωμά του ! Σου δίνει αυτή την αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης από την πρώτη κιόλας φορά που θα το χρησιμοποιήσετε!

Μια φορά την ημέρα αρκεί!

Εγώ το εφαρμόζω μετά το μπάνιο μου κ συνήθως κάνω και ένα πίλινγκ πρώτα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα!

Στο σημερινό μας βίντεο εκτός από το πώς χρησιμοποιώ το προϊόν σας δείχνω και 3 καταπληκτικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε σπίτι σας και στοχεύουν στη σμίλευση και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στην περιοχή των γλουτών ! Αρκούν μόνο 10-15 λεπτά την ημέρα και σε συνδυασμό με το Slim Design Huile Minceur και μια ισορροπημένη διατροφή και έτοιμο το beach body σας!!

Για κάθε άσκηση που θα δείτε στο βίντεο θα κάνετε 15 επαναλήψεις .

Από 3 σετ για κάθε πλευρά με ενδιάμεσα μικρό διαλλειματάκι δευτερολέπτων!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way!

Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο Instagram : maria_louiza_ real και στο facebook : Maria Louiza vourou