Οι σαγιονάρες είναι το απόλυτο item του καλοκαιριού και βρήκα τις αγαπημένες μου

Οι σαγιονάρες είναι το απόλυτο item του καλοκαιριού και βρήκα τις αγαπημένες μου

Sayonara Shopping!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Μα πείτε μου λίγο, τι ζέστη είναι αυτή που έχει πιάσει; Εδώ και αρκετές μέρες η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά και προσωπικά θέλω να φοράω μόνο σορτσάκια , t-shirt και σαγιονάρες για να είμαι άνετη!

Επειδή όμως τις παλιές μου σαγιονάρες τις έχω διαλύσει τόσο πολύ που τις φοράω κάθε καλοκαίρι, είπα να ξεκλέψω λίγο χρόνο από τις δουλειές και να πάω για shopping σαγιονάρας που πραγματικά το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ!

Και πώς να μην το ευχαριστιέμαι αφού οι αγαπημένες μου βραζιλιάνικες Ipanema έχουν βγάλει και φέτος απίστευτα σχέδια και χρώματα που πραγματικά δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω!!

Πρωτότυπα prints (λάτρεψα τους ανανάδες!) με άκρως καλοκαιρινή διάθεση για όλες τις ώρες, για την παραλία, για βόλτα , για κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση! Μονόχρωμα με μικρές πινελιές λάμψης χρυσού ή με glitter για μια σικ ή girlie εμφάνιση! Απίθανα σχέδια για όλα τα γούστα, για όλες τις ηλικίες και τις καταστάσεις! Με ψηλή ή χαμηλή σόλα και πάντα με φοβερό πάτημα και άνεση! Γιατί εκτός από το στυλ θέλουμε να είμαστε άνετες και αλήθεια με τις Ipanema θα νιώθετε σαν να μη φοράτε τίποτα! Τόσο μαλακές και ποιοτικές έτσι ακριβώς όπως θέλουμε να είναι οι σαγιονάρες μας! Να μη σας πω και για το πόσο οικονομικές είναι ! Θα θέλετε να τα αγοράσετε όλα!

IMG 3033
IMG 3082

Είναι σίγουρα το must item του καλοκαιριού και δεν πρέπει να λείπει από καμία βαλίτσα τώρα που ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τις καλοκαιρινές μας διακοπές!

IMG 3122

Δείτε τις φωτογραφίες που έβγαλα για να πάρετε μια ιδέα από αυτά που σας γράφω και είμαι σίγουρη πως θα σας αρέσουν και εσάς !

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way!

Υ.Γ. Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram και στο facebook.