Μόλις ανακάλυψα το πιο νόστιμο και ελαφρύ σνακ

Μόλις ανακάλυψα το πιο νόστιμο και ελαφρύ σνακ

Είμαι σίγουρη ότι θα σε ενθουσιάσει

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου !

Στο σημερινό MLVlog επιστρέφω με μεγάλη χαρά για να σας δείξω το τέλειο σνακ χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και μόνο με 84 θερμίδες ανά μερίδα! Είναι οι νέες μπάρεςSweet & Balance από την εταιρεία Γιώτης που πραγματικά θα σας ξετρελάνουν! Σε 3 υπέροχες γεύσεις για να διαλέξετε αυτή που προτιμάτε. Σοκολάτα, Cranberries ή Μέλι με Κανέλλα;

Τις έχω δοκιμάσει όλες και είναι ένα σνακ που μου έχει λύσει τα χέρια στην κυριολεξία! Ειδικά τις μέρες που λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω να πάρω φαγητό από το σπίτι, έχω πάντα μια ή δυο μπάρες Sweet & Balance στην τσάντα μου και μπορώ και ανταπεξέρχομαι σε όλες τις υποχρεώσεις μου χωρίς να πεινάω ή να τρώω άστατα απ' έξω ό,τι βρω.

Επίσης θέλω να σας πω ότι είναι τέλειες μετά την προπόνηση σας, που πάντα θέλουμε κάτι ελαφρύ και υγιεινό να φάμε αφού έχουμε κάψει και τόσες θερμίδες!

Μιας και είπα για προπόνηση, σήμερα σας δείχνω και μια σειρά ασκήσεων για όλο το σώμα που μπορείτε να κάνετε σε εξωτερικό χώρο. Τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός τι πιο ωραίο να βγείτε για περπάτημα ή τζόκινγκ σε κάποιο πάρκο ή κοντά στη θάλασσα αν μένετε κάπου παραλιακά.

Εγώ λόγω των υποχρεώσεων μου στη Θεσσαλονίκη με την εκπομπή «Όλα Καλά», βγαίνω στην παραλία της Θεσσαλονίκης για περπάτημα γρήγορο, περίπου 40 λεπτά αν αντέχω κ λίγο παραπάνω. Μετά κάνω τις ασκήσεις που θα δείτε στο βίντεο από 3 σετ την καθεμία των 15 επαναλήψεων και θα χετε ένα πλήρες πρόγραμμα για εξωτερική προπόνηση!

Πάρτε μαζί σας νερό και μια μπάρα Sweet & Balance και φύγαμε να γυμναστούμε!



Fit your life the easy way !

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVlog !

Υ.Γ Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο Ιnstagram και facebook