Green Detox Smoothie: Το απόλυτο ρόφημα για να ξεφουσκώσεις και να καταπολεμήσεις την κατακράτηση

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Green Detox Smoothie: Το απόλυτο ρόφημα για να ξεφουσκώσεις και να καταπολεμήσεις την κατακράτηση

Μάθε την συνταγή για το smoothie που σε βοηθά στο αδυνάτισμα!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Ξέρω πως έχω καιρό να ανεβάσω θέμα εδώ στο MLvlog μας και υπόσχομαι να επανορθώσω! Αλλά βλέπετε όταν κάνουμε σχέδια για κάποια πράγματα ο Θεός γελάει!

Έτσι λοιπόν κ εγώ μετά το τέλος της εκπομπής μου «Ολα Καλα» στο Μακεδονία Tv πίστευα πως θα χαλαρώσω και θα έχω και περισσότερο χρόνο για τα αγαπημένα μου θέματα εδώ στο MLvlog και το στούντιο pilates που έχω! Όμως ήρθε η πρόταση από τον Ant1 και την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» καθημερινά στις 10:00 με τη δικής μας Νικολέττα Ράλλη , τον Νίκο Αναδιώτη, τον Παναγή Τζωρτζάτο, τη Νίκη Λεμονή και την Εβελίνα Νικόλιζα και είπα να το δοκιμάσω ! Φυσικά έχω ήδη οργανώσει τις ενότητες με διατροφικά tips και συνταγές υγιεινές που είμαι σίγουρη θα λατρέψετε!

Την Πεμπτη 5/7, λοιπόν, έφτιαξα στην εκπομπή ένα σούπερ υγιεινό detox smoothie για αδυνάτισμα και κατακράτηση το οποίο θα σας ξετρελάνει με τη γεύση του αλλά και με το πόσο απλά υλικά έχει! Έβαλα όμως κ μια μικρή «πινελιά» καθώς χρησιμοποίησα νερό καρύδας και σπιρουλίνα σε σκόνη ! Η σπιρουλίνα ενεργοποιεί το μεταβολισμό, δίνει τόνωση , μας βοηθάει να κάψουμε θερμίδες , πλουσια σε πρωτεινη, B1 Β2 Β3, σίδηρο, μαγνήσιο και κάλλιο αλλά και ω3 και ω6 λιπαρά. Το νερό καρύδας πλούσιο σε βιταμίνη Α , φιλικό οξύ, φώσφορο μαγνήσιο και κάλλιο.

Δείτε, λοιπόν, το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» για να μάθετε τη συνταγή για το Green Detox smoothie!!



Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way !

ΥΓ: Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου Instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou

ΥΓ1: Είχα λίγο άγχος όταν το έφτιαχνα τηλεοπτικά αλλά ευτυχώς η Νικολέττα με βοήθησε πολύ!!