Detox smoothie για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Detox smoothie για τέλεια ενυδατωμένη επιδερμίδα

Plus: Βοηθά όμως και στο αδυνάτισμα! Φοβερό;

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου !

Επιστρέφω σήμερα με μικρή καθυστέρηση λόγω των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν με τις πυρκαγιές. Πραγματικά ζήσαμε πολύ άσχημες στιγμές και δεν υπάρχει καμία διάθεση από κανέναν μας νομίζω ούτε να δουλέψει ούτε να κάνει τίποτα..

Στο σημερινό MLvlog , σας έχω μια πολύ δροσερή και ενυδατική συνταγή! Το απόλυτο detox smoothie με άρωμα και φρούτα καλοκαιριού για ενυδάτωση και λαμπερό δέρμα!

Είναι γεγονός πως το καλοκαίρι που βγαίνουμε στις παραλίες και λιαζόμαστε , κολυμπάμε και κάνουμε τις βόλτες μας ,το δέρμα ταλαιπωρείται πολύ! Χρειάζεται φυσικά πολύ καλά προϊόντα για την εξωτερική προστασία του αλλά πρέπει να γίνει και εσωτερικά η ενυδάτωση με σωστή διατροφή!

Το αγαπημένο μας καρπούζι αποτελεί τη βάση του σημερινού smoothie, το οποίο περιέχει αρκετό νερό , γεύση που τρελαινόμαστε όλοι και ελάχιστες θερμίδες!! Επίσης, έχω βάλει ροδάκινο και διάφορα μούρα, που είναι ιδανικά για την ανασύσταση του δέρματος!

vourou smoothie karpouzi

Ξέρετε βέβαια πως πάντα βάζω και μια μικρή δική μου «ψαγμένη» πινελιά!

Έτσι, λοιπόν, έχω προσθέσει και Acai berry σε σκόνη που είναι αρκετά δημοφιλές λόγω των υψηλών αντιοξειδωτικών που έχει και βοηθάει και στο αδυνάτισμα!

Τη συνταγή την έφτιαξα στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζι στις 10 στον Ant1 με τη Νικολέτα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη !

Σας αφήνω να την απολαύσετε και καλές διακοπές να έχετε όσες φεύγετε για όμορφους προορισμούς!



Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way !


ΥΓ: Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου Instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou