Σνακς παραλίας που σου «κόβουν» τις λιγούρες και σε γλιτώνουν από θερμίδες

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Σνακς παραλίας που σου «κόβουν» τις λιγούρες και σε γλιτώνουν από θερμίδες

Θα σε χορτάσουν, μα δε θα σε φουσκώσουν!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Βρισκόμαστε για τα καλά στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότερες έχουμε φύγει για κάποιο όμορφο μέρος να χαλαρώσουμε λίγες μέρες και να κάνουμε τα μπανάκια μας!

Εγώ να σας πω την αλήθεια μου έχω βαρύνει λιγάκι λόγω εγκυμοσύνης γιατί φτάσαμε πλέον και στον 8 μηνα!! Ναι ναι ακριβώς, ούτε εγώ το κατάλαβα αλλά τώρα έχει αρχίσει λίγο το ζόρι ειδικά με τη ζέστη…Βρίσκομαι στο σπίτι μου στην Άνδρο αυτές τις μέρες όπου πραγματικά φυσάει πάρα πολύ αλλά το νησί έχει πολύ κόσμο και αυτό είναι καλό!

Στο σημερινό μου κείμενο θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη φετινή αγαπημένη μου συνήθεια (που μου έχει γίνει κόλλημα για να είμαι ειλικρινής) για την παραλία! Το «ταπεράκι» που παίρνω μαζί μου στην τσάντα θαλάσσης!

Προσωπικά δεν μπορώ να τρώω χαζομάρες στην παραλία που ούτε με χορταίνουν και με γεμίζουν κ με άσκοπες θερμίδες! Ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη προσέχω ακόμα περισσότερο τι καταναλώνω απ’ έξω και από ποιο μαγαζί.Επίσης έχω παρατηρήσει πως σε μερικά beach bars οι τιμές για ένα τοστ ή μια φρουτοσαλάτα είναι αρκετά υψηλές και η ποσότητα μικρή. Οπότε τι πιο ωραίο και υγιεινό να έχουμε ένα δύο σνακ στην παραλία τα οποία θα μας κόψουν τις λιγουρίτσες;

vourou snak 4

Αυτές τις μέρες, λοιπόν, παίρνω κάθε μέρα μαζί μου 3-4 φρούτα κομμένα σε ταπεράκι και μια τορτίγια που τη φτιάχνω σε πέντε λεπτά!

Τα φρούτα που παίρνω είναι ροδάκινα και νεκταρίνια καθώς είναι πολύ ενυδατικά (κάτι που το χρειαζόμαστε τώρα με τη ζέστη) ,έχουν και λίγες θερμίδες και βασικά μου αρέσουν και πάρα πολύ! Στην τορτίγια βάζω 2 φέτες γαλοπούλα βραστή, 2 φετές τυράκι , την τυλίγω και την ψήνω στην τοστιέρα. Μόλις είναι έτοιμη την ανοίγω και βάζω και λίγο αβοκάντο που είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά! Έτοιμο το κολατσιό μου! Εννοείται το πρωί θα φάμε και ένα καλό πρωινό! Μην ξεχνιόμαστε!

vourou snak 3

Με τα φρουτάκια και την τορτίγια και εγώ και ο Γιαννάκης έχουμε περάσει 3 μέρες στην παραλία χωρίς να πεινάσουμε και μετά πήγαμε μια και καλή για βραδινό!

vourou snak 1

Κάντε το και θα με θυμηθείτε !

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Fit your life the easy way !

Καλές βουτιές και Χρόνια Πολλά σε όσες γιορτάζετε όπως και εγώ!


ΥΓ: Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου Instagram: maria_louiza_real και facebook: maria louiza vourou