Η αιτία για το λαμπερό μου χαμόγελο, δεν είναι μόνο το μωράκι που περιμένω

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Η αιτία για το λαμπερό μου χαμόγελο, δεν είναι μόνο το μωράκι που περιμένω

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Σιγά σιγά μαζευόμαστε πίσω από τις διακοπές και προσπαθούμε να μπούμε σε πρόγραμμα δουλειάς, αν και η αλήθεια είναι πως η ζέστη καλά κρατεί ακόμα και το μυαλό δεν μπορεί παρά να ταξιδεύει ακόμα στις παραλίες!!!

Το δικό μου το μυαλό για να σας είμαι απόλυτα ειλικρινής έχει μπει σε πορεία…γέννας! Τι εννοώ; Πως πλησιάζουν οι μέρες που θα αντικρύσω το μωρό μου και πραγματικά ανυπομονώ!!!

Παράλληλα αναλογίζομαι και όλα όσα έχω περάσει αυτούς τους μήνες.. Από τότε που πρωτοέμαθα ότι είμαι έγκυος μέχρι τώρα που μπαίνω στον 9ο μήνα!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις αλλαγές που είδα γιατί είμαι σίγουρη πως πολλές συμπάσχετε μαζί μου! Με αφορμή διάφορα μηνύματα που δέχτηκα από εσάς σχετικά με την εγκυμοσύνη μου και πως αντιμετωπίζω κάποιες καταστάσεις , θέλω να σας πω τη δική μου εμπειρία και ελπίζω να σας βοηθήσω με όσα αποκόμισα!

Η Zendium είναι κατάλληλη και για άτομα που έχουν γενικότερα ευαισθησία στα ούλα τους ή τους ενοχλούν διάφορες γεύσεις (ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης).

zendium3

Έτσι πέρασαν 3,5 μήνες μέχρι που ξαφνικά αισθάνθηκα καλύτερα και μπορούσα να φάω και τις αγαπημένες μου τροφές, φρούτα, γιαούρτι, αυγά, αβοκάντο, smoothie bowls, κλπ που σας δείχνω συνέχεια εδώ στο MLvlog. Σταμάτησαν οι αναγούλες και απέκτησα πολλή ενέργεια για να κάνω όλες μου τις δουλειές και τη γυμναστική μου!

Περπάτημα και pilates για εγκυμοσύνη

(έχω παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια για να μπορώ να διδάσκω στο στούντιο σε εγκυούλες). Να πω την αλήθεια προσπάθησα να μην φορτώσω πολλά κιλά τους 6 μήνες γιατί στο τελευταίο 3 τρίμηνο δεν το γλυτώνουμε! Δεν καταπιέστηκα σε τίποτα όμως , αν ένιωθα ότι θέλω κάτι να φάω γλυκό ή αλμυρό το έτρωγα χωρίς τύψεις. Το πιο βασικό είναι να ακούμε το σώμα μας. Τι χρειάζεται, πως νιώθει, αν πιέζεται σε κάτι, αν θέλει ξεκούραση ή θέλει να κάνει κάτι παραγωγικό!

Τέλος, θέλω να σας πω πως όσο και αν προσέχουμε θα δούμε την ανεπιθύμητη κυτταρίτιδα και κατακράτηση να εμφανίζονται , ακόμα και γυμνασμένες πολύ να είμαστε. Είναι αναπόφευκτο αλλά μπορούμε να πίνουμε νερό αρκετό , να τρώμε τα φρούτα μας και να αποφύγουμε αλμυρές τροφές έτσι ώστε να μην εξαπλωθεί πολύ. Με το που θα γεννήσουμε σιγά σιγά με διατροφή και γυμναστική θα επανέλθουμε. Μη μου αγχώνεστε και μη μου στεναχωριέστε!! Εγώ μόλις ένιωσα τις πρώτες κλωτσιές του μπέμπη μου τα ξέχασα όλα! ‘Ασε που σε έχουν και όλοι στα ώπα ώπα και σου κάνουν όλα τα χατίρια !! Υπάρχει κάτι καλύτερο;