Shoe shopping therapy!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Shoe shopping therapy!

Πρώτο shopping therapy λοιπόν και φυσικά δε μπορούσα να μην κοιτάξω παπούτσια!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Μετά από ένα μήνα με το μωρό στο σπίτι, είπα να βγω μια βόλτα να πάρω κάποια πράγματα που χρειάζομαι για τον μπέμπη αλλά και κάτι για μένα ! Τον θήλασα να είναι φαγωμένος, έβγαλα και με το θήλαστρο γαλατάκι έξτρα να έχει για να τον ταΐσει η μαμά μου μέχρι να γυρίσω!

Και οι μανούλες έχουν ψυχή και θέλουν τα ψώνια τους!

Πρώτο shopping therapy λοιπόν και φυσικά δε μπορούσα να μην κοιτάξω παπούτσια! Μιας και είμαι shoe addict πήγα μια βόλτα στο κατάστημα SANDY.S στο River West για να αναζητήσω τα αγαπημένα μου Adam's shoes!

Γνωρίζετε φυσικά την αδυναμία που έχω στη συγκεκριμένη εταιρεία, μιας και σας έχω δείξει και άλλες φορές εδώ στο MLvlog τις επιλογές μου από τις υπέροχες κολεξιόν που έχουν!

LP2 3535

Αυτή τη φορά ήρθε η ώρα για winter collection και τρελάθηκα με όλα τα σχέδια! Δεν ήξερα ποιο να πρωτοδιαλέξω! Είχα και καιρό να ψωνίσω, ήμουν και πολλές μέρες στο σπίτι με το μικρούλη , έ με το που μπήκα στο μαγαζί όρμηξα κυριολεκτικά σε όλα τα παπούτσια σαν να μην είχα ξαναδεί!!! Ευτυχώς με έχουν μάθει στην Αdam's shoes και δε με παρεξηγούν!

Πρώτα από όλα ήθελα άνετα φλατ παπούτσια, αρβυλάκια ειδικά που είναι must have κομμάτι γιατί στις βόλτες με το καρότσι και το μπέμπη θέλω τα πόδια μου να είναι ξεκούραστα! Αλλά και όταν έρθει η ώρα να βγω και βράδυ μια βόλτα και να βάλω πάλι ωραία ψηλοτάκουνα δε θέλω να ταλαιπωρήσω τα ποδαράκια μου αλλά να είμαι και στυλάτη!

Φυσικά φρόντισα να βγάλω πολλές φωτογραφίες για να σας δείξω τα αγαπημένα μου! Overknee μπότες, αθλητικά με στρας, western ankle boots , λουστρίνι γόβες, μπότες με τετράγωνο τακούνι είναι μερικά από τα σχέδια που μου άρεσαν! Αρκεί μια βόλτα για να τα δείτε από κοντά και να τρελαθείτε και εσείς όπως εγώ!

LP2 3680

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way !

ΥΓ. Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο Instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou