Back to the healthy roots!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Back to the healthy roots!

Ξέρετε πως είμαι πιστή σε υγιεινά και δυναμωτικά πρωινά που μας γεμίζουν ενέργεια, μας παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε αλλά όχι περιττές θερμίδες!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου !

Στο σημερινό μας MLVlog είπα να επιστρέψω στις healthy συνταγές μου που έχετε αγαπήσει τόσο πολύ και πάντα με ρωτάτε!

Ξέρετε πως είμαι πιστή σε υγιεινά και δυναμωτικά πρωινά που μας γεμίζουν ενέργεια, μας παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε αλλά όχι περιττές θερμίδες!

Ειδικά το τελευταίο διάστημα με το εξοντωτικό πρόγραμμα του μπέμπη και το θηλασμό χρειάζομαι καλό πρωινό και φαγητό για να έχω ενέργεια να φροντίζω το μωρό, να διατηρώ τη γραμμή μου αλλά να μη στερούμαι σε γεύση! Επίσης θέλω να είναι κάτι το οποίο μπορώ να το φτιάξω γρήγορα και να το καταναλώσω πριν ξυπνήσει το μωρό ή πριν φύγω για κάποια δουλειά!

Σας έχω λοιπόν μια συνταγή που μου έχει γίνει εμμονή πραγματικά!

Τι θα χρειαστούμε:

  • ψωμί ολικής άλεσης
  • Super Spread Όλυμπος με ταχίνι και μπισκότο
  • λιναρόσπορο κοπανισμένο
  • κόκκινα σμέουρα (raspberries)

2 φετούλες ψωμί το πρωί και έτοιμη!

88888

Αγαπώ πολύ το ταχίνι και το καταναλώνω χρόνια καθώς είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό αλλά και το δέρμα μας! Η εταιρεία Όλυμπος Παπαγιάννη έφερε αυτόν τον συνδυασμό με μπισκότο που είναι φοβερός και προσδίδει την επιπλέον γεύση που αναζητάς από το ταχίνι. Εκτός όμως από τη συγκεκριμένη γεύση, θα βρείτε super spread με φυστικοβούτυρο και με πραλίνα φουντουκιού με στέβια για λιγότερες θερμίδες! Όλες οι γεύσεις είναι αχτύπητες! Δοκιμάστε τις και θα με θυμηθείτε καθώς ξέρετε πως πάντα σας προτείνω ό,τι καταναλώνω προσωπικά και είναι healthy and fit φυσικά!

Ο λιναρόσπορος είναι σημαντική πηγή πρωτεϊνών και αντιοξειδωτικών και τα σμέουρα παρέχουν βιταμίνες και λάμψη στο δέρμα!

Ελπίζω να φτιάξετε το σημερινό πρωινό που είμαι σίγουρη θα σας ξετρελάνει!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVlog!

Fit your life the easy way!

Υ.Γ Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφίλ στο instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou