Mug cake χωρίς ζάχαρη για να ξεγελάς τη λιγούρα για γλυκό

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Mug cake χωρίς ζάχαρη για να ξεγελάς τη λιγούρα για γλυκό

Αυτό το κέικ θα το τρως χωρίς τύψεις. 

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!!

Έχω λίγες μέρες να εμφανιστώ γιατί η κούραση με τα ξενύχτια του μικρού και τα μαθήματα στο στούντιο δε με αφήνουν να βρω πολύ χρόνο! Για να σας αποζημιώσω, όμως, σας έρχομαι σήμερα με μια από τις πιο ωραίες μου συνταγές που σίγουρα θα λατρέψετε και εσείς αλλά και τα παιδιά σας!

Στο εξωτερικό υπάρχει μια τρομερή τάση που λέγεται «mug cake» δηλαδή κέικ σε κούπα! Είναι φοβερό το πόσο γρήγορα μπορείτε να φτιάξετε ένα ατομικό γλυκό με απλά υλικά και να το καταναλώσετε όποτε έχετε κάποια «λιγούρα» ή σαν πρωινό !

Μπορείτε να το κάνετε σε μια από τις κούπες που έχετε ή να προμηθευτείτε μια πλαστική κούπα κατάλληλη για φούρνο μικροκυμάτων όπως αυτή που έχω στο βίντεο και να την έχετε για τέτοια χρήση!

Ειλικρινά αυτή η συνταγή με έχει βοηθήσει να καταπολεμήσω τις ξαφνικές λιγούρες και να φάω κάτι υγιεινό χωρίς περιττές θερμίδες!

Φυσικά μπορείτε να κάνετε και την full fat εκδοχή αλλά εγώ θα σας προτείνω τη δική μου healthy and fit συνταγή χωρίς βούτυρο, αυγό και ζάχαρη! Βγαίνει πεντανόστιμο, πιστέψτε με!!

Στο βίντεο σας έχω όλα τα υλικά! Τα βάζετε στην κούπα, τα ανακατεύετε και μετά στο φούρνο μικροκυμάτων για 2-3 λεπτά το πολύ!

Έτοιμο! Αφήστε το λίγο να κρυώσει και απολαύστε το!

Ό,τι πιο ελαφρύ υπάρχει σε κέικ!!

Ελπίζω να το δοκιμάσετε και περιμένω τα σχόλια σας!!



Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVLOG

Fit your life the easy way!

ΥΓ. Στο βίντεο είχα και «βοηθό» το μπέμπη μου! Ήταν δίπλα μου σε ένα κουνιστό ριλάξ και επιτηρούσε αν τα κάνω σωστά! Θέλει παρέα συνέχεια οπότε τον έχω μαζί μου στην κουζίνα όταν μαγειρεύω και κοιτάζει! Όσες μανούλες έχετε παιδάκια που θέλουν παρεούλα είναι η τέλεια λύση!

Υ.Γ2 Περιμένω τα μηνύματά σας στο instagram: maria_louiza_real και facebook: maria louiza vourou