Γιατί η επιδερμίδα μας αξίζει μόνο το καλύτερο!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Γιατί η επιδερμίδα μας αξίζει μόνο το καλύτερο!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Τις προηγούμενες μέρες διάβασα ένα άρθρο σχετικά με το μικροβίωμα της επιδερμίδας μας και πραγματικά αναρωτήθηκα τι είναι και πως επηρεάζει το δέρμα μας! Το μικροβίωμα της επιδερμίδας είναι ουσιαστικά η εξωτερική προστατευτική ασπίδα της επιδερμίδας και συμβάλει στην υγεία του δέρματός μας εφόσον φυσικά προσέχουμε και το περιποιούμαστε!

Το δέρμα μας ταλαιπωρείται καθημερινά από τους ρύπους της ατμόσφαιρας, την κακή διατροφή που κάνουμε κάποιες φορές, το άγχος , έλλειψη ύπνου με αποτέλεσμα να μην νιώθουμε την καθαριότητα που θέλουμε και χρειαζόμαστε !

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα αφρόλουτρο που να σέβεται το ph του δέρματος και να είναι ήπιο προς το μικροβιώμα της επιδερμίδας μας! Τα αφρόλουτρα Dove δεν έχουν SLES , καθορίζουν απαλά το δέρμα μας , είναι ήπια στις πρωτεΐνες και τα λιπίδια της επιδερμίδας μας και μας προσφέρουν μεταξένιο, απαλό και καθαρό δέρμα! Αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε!

Επίσης έχουν υπέροχα αρώματα για να διαλέξετε αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα, σας χαλαρώνει και σας αναζωογονεί ! Προσωπικά μου αρέσει πολύ το αφρόλουτρο με πράσινο τσάι matcha καθώς μου βγάζει μια δροσιά και μου προκαλεί ευεξία! 0% parabens για να νιώθω ασφάλεια πως η επιδερμίδα μου είναι προστατευμένη και καθαρή!

dove mllog 2

Είναι σημαντικό σαν γυναίκες και μαμάδες που κάνουμε τόσα πράγματα μέσα στην ημέρα να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στον εαυτό μας να νιώσουμε όμορφες και περιποιημένες! Γιατί αν νιώθουμε εμείς καλά τότε μπορούμε να κάνουμε τα πάντα!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVLOG

Fit your life the easy way

Περιμένω τα μηνύματά σας στο instagram: maria_louiza_real και facebook: maria louiza vourou