Γιατί η ασφάλεια είναι οικογενειακή υπόθεση!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Γιατί η ασφάλεια είναι οικογενειακή υπόθεση!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Όπως σας έχω ενημερώσει και μέσα από τα social media σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μου και η βάπτιση το μικρού στην αγαπημένη μου Άνδρο! Ένα νησί που αγαπώ πολύ καθώς έχω καταγωγή από εκεί και έχω περάσει όλα μου τα καλοκαίρια!

Όσες από εσάς έχετε παντρευτεί εκτός τόπου κατοικίας σίγουρα αντιλαμβάνεστε το τρέξιμο που υπάρχει για να τα οργανώσεις όλα και ειδικά όταν υπάρχει κάποια απόσταση!

Μέσα σε όλα λοιπόν υπάρχουν και οι καθημερινές δουλειές, οι απαιτήσεις του μικρού μπόμπιρα και όλα όσα έχουμε εμείς οι εργαζόμενες μανούλες! Κοινώς τρέχουμε και δε φτάνουμε! Συν την αυπνία!

Δε μου έφταναν όλα πρέπει να ανανεώσω και την ασφάλεια αυτοκινήτου!

Πού να έχω τώρα χρόνο και για αυτό! Έπρεπε να βρω μια λύση έτσι ώστε να μην χάσω πολύτιμο χρόνο από τις υπόλοιπες υποχρεώσεις ούτε να στερηθώ στιγμές από το παιχνίδι και τις αγκαλιές με το παιδί μου!

Ιδανικά ήθελα να μπορώ να ανανεώσω την ασφάλειά μου από το σπίτι, να συγκρίνω τιμές και να επιλέξω εκείνη που με συμφέρει περισσότερο!

mlv

Έψαξα λοιπόν για μια online εταιρεία να με βοηθήσει!!

Ας μην κρυβόμαστε, εμείς οι γυναίκες (οι περισσότερες) δεν θέλουμε να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα αλλά φυσικά ούσες και μαμάδες δεν πρέπει να αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα την ασφάλειά μας !

Ανακάλυψα λοιπόν το insurancemarket.gr όπου μπορείς να συγκρίνεις τις τιμές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών και να διαλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει από την άνεση του σπιτιού σου, χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις σε ραντεβού με ασφαλιστικές, να καταναλώνεις πολύτιμο χρόνο και να κουράζεσαι!

Επιπλέον εξοικονομείς και χρήματα κάτι που σίγουρα όλες μας αφορά!

exif temp image

Μπορείς να βρεις απαντήσεις σε όλα τα θέματα που μπορεί να μην καταλαβαίνεις σχετικά με την ασφάλεια αυτοκινήτου καθώς στο insurancemarket.gr είναι όλα πολύ απλά και κατανοητά και ξέρεις ακριβώς τι πληρώνεις και τι παροχές έχεις!

Πολύ σημαντικό να μην έχουμε και αυτό το βάρος στην ήδη απαιτητική μας καθημερινότητα!

Μπες να δεις όλα τα πακέτα και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

Σας αφήνω γιατί τώρα που βρήκα χρόνο να επικοινωνήσω μαζί σας, είναι ευκαιρία να μπω να ανανεώσω και εγώ την ασφάλεια αυτοκινήτου μου!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!Fit your life the easy way!

Υ.Γ Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram : maria _louiza_real και facebook : maria louiza vourou