To πιο απαραίτητο αξεσουάρ για την παραλία, είναι ταυτόχρονα και το πιο κομψό

Μαρία Λουϊζα Βούρου
To πιο απαραίτητο αξεσουάρ για την παραλία, είναι ταυτόχρονα και το πιο κομψό

Πάει κάπου το μυαλό σου; 

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!!

Σαν να έπιασε πολλή ζέστη νομίζω και ακόμα είναι αρχές Ιουνίου! Που να έρθει Ιούλιος και Αύγουστος! Θα τρελαθούμε από τις υψηλές θερμοκρασίες! Σπεύσατε λοιπόν στις παραλίες για μπανάκι και δροσιά!

Δυστυχώς μόνο μια φορά έχω καταφέρει να πάω στη παραλία με τον μικρό γιατί ακόμα τρέχουμε με δουλειές και ετοιμασίες για το γάμο!

Φυσικά απαραίτητο αξεσουάρ για την παραλία δεν είναι άλλο από τις αγαπημένες σαγιονάρες Ipanema ! Όπως πέρσι έτσι και φέτος που ήθελα να ανανεώσω τη συλλογή μου από σαγιονάρες πήγα και διάλεξα διάφορα σχέδια για να έχω ποικιλία! Οι τιμές είναι οικονομικές όποτε μπορούσα να πάρω αρκετά σχέδια!

Η φετινή συλλογή είναι καταπληκτική και θα βρείτε και σχέδια που ξεφεύγουν από την κλασική σαγιονάρα και θυμίζουν σανδάλι! Έτσι μπορείτε να τις φορέσετε ακόμα και σε βραδινή έξοδο ή σε κάποιο ιδιαίτερο κάλεσμα!

LP2 1621

Είναι τόσο άνετες που πραγματικά είναι σαν να μη φοράς καθόλου ! Ελαφριές και με ωραίο στυλ για να δείχνουν όμορφα τα πόδια σας και να νιώθετε ξεκούραστες!

Αυτή τη φορά αποφάσισα να σας τις φωτογραφίσω με καλοκαιρινή διάθεση , αλλάζοντας ρούχα για να δείτε τρόπους να τις συνδυάσετε και εσείς!

LP2 1683

Ελπίζω να σας αρέσουν οι επιλογές μου και να πάτε να τις δοκιμάσετε και εσείς!

Όλες μας επειδή κουραζόμαστε στην καθημερινότητα μας χρειαζόμαστε άνεση και ξεκούραση στα πόδια μας χωρίς να χάνουμε το στυλ μας και την προσωπικότητα μας!

Ipanema λοιπόν για ξέγνοιαστο περπάτημα και στυλάτες εμφανίσεις!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVLOG!

Fit your life the easy way!

Υ.Γ. Περιμένω τα μηνύματα σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram : maria_louiza_real και Facebook : Maria Louiza Vourou