Ο γάμος των ονείρων μου

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Ο γάμος των ονείρων μου

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!!

Η χαρά μου απερίγραπτη όπως και η ευτυχία μου! Περάσαμε ένα μαγικό τριήμερο στην Άνδρο με αφορμή τον γάμο μου με τον αγαπημένο μου Γιάννη ,το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στο εκκλησάκι Αγίου Νικολάου στο Μπατσί!

Οι καλεσμένοι μας άρχισαν να καταφτάνουν από την Πέμπτη το απόγευμα και οι ετοιμασίες πυρετώδεις! Όλοι σχεδόν πέρασαν πρώτα από το σπίτι μας να μας ευχηθούν και να δουν το μικρό Ιάσονα ο οποίος ήταν μέσα στη χαρά ( και λίγη γκρίνια χιχι)!

Την Παρασκευή το βράδυ είχαμε ετοιμάσει ένα prewedding party στο αγαπημένο μου μαγάζι που πηγαίνω χρόνια, το Capriccio . Ο φίλος μου ο Βασίλης, που γνωριζόμαστε από παιδιά, φρόντισε όλα να είναι στην εντέλεια και οι καλεσμένοι μας αλλά και εμείς να περάσουμε φανταστικά με ωραία cocktails και λιχουδιές αλλά και πολύ χορό!

Το Σάββατο το πρωί μαζευτήκαμε όλοι για μπάνιο στην παραλία Κυπρί στο Wesurfin , φορεσάμε τα καπέλα μας bride and groom, τα μαγιό μας , το δικό μου ήταν από Alisahne και κάναμε βουτιές αλλά και κάποιοι έκαναν watersports!

CC22C6C1 16D3 47EA 9D32 782EBB24F913

Γύρω στις 4 φύγαμε να ετοιμαστούμε για την εκκλησία! Η αλήθεια είναι πως άργησα να φύγω και δεν πρόλαβα να ξεκουραστώ αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου! Η φίλη μου makeup artist and hairstylist , Kalliopis instaglam ( ή αλλιώς Ποπάρα όπως τη λέω ) μου έκανε το πιο τέλειο summer makeup και χαλαρά κυμματιστά μαλλιά!

Όσο για το νυφικό μου που με ρωτήσατε πολλές ήταν απο το μαγαζί Ιστορίες Γάμου , της φίλης μου Ρούλας Μπάρμπα και πραγματικά δεν θα μπορούσα να εχω ωραιότερο!! Boho style , ανάλαφρο για να ταιριάζει με το ύφος του νησιού , στραπλες με δαντέλα στο μπούστο αλλά και φαρδιές τρέσες από δαντέλα στο υπόλοιπο νυφικό! Τα παπούτσια μου ήταν από το παραμυθένιο μαγαζί Once upon a shoe και τα κoσμήματα σε στυλ layering ύφος από την Swarovski !

Ήρθαν οι φίλες μου και οι κουμπάρες μου στο σπίτι να με ετοιμάσουν και επικρατούσε ένας ευχάριστος χαμός μαζί με τη μουσικη από βιολιά για να μπούμε στο κλίμα!

Τα πρώτα δάκρυα συγκίνησης άρχισαν να κυλάνε στο πρόσωπο και η Πόπη να προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί από το μακιγιάζ!

Έτοιμη η νύφη για την εκκλησία! Βγήκαμε από το σπίτι με τα παρανυφάκια μου εκ των οποίων η μία ήταν η βαπτιστήρα μου Κωνσταντίνα και η Ισμήνη κόρη της αγαπημένης μου φίλης Χριστίνας Σαράντη. Στη συνέχεια κράτησα από το μπράτσο τον Σάββα , τον άντρα της μαμάς μου που με έχει μεγαλώσει σαν παιδί του από μικρή και έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα για μένα!

Με τη συνοδεία βιολιών αρχίσαμε να περπατάμε μαζί με συγγενείς και φίλους για να φτάσουμε στην εκκλησία που είναι πολύ κοντά στο σπίτι! Κόσμος έβγαινε από τα σπίτια τους ,μας χαιρετούσαν, μας έδιναν τις ευχές τους... Πόση συγκίνηση...!

Και να που φτάνουμε στην εκκλησία και βλέπω όλους τους αγαπημένους μας καλεσμένους να μας περιμένουν με χαμόγελα,χειροκροτήματα και σφυρίγματα! Τα συναισθήματά μου απερίγραπτα. Χαρά , συγκίνηση, έκπληξη, αγαλίαση.Επιτέλους η μεγάλη στιγμή που σχεδιάζουμε και περιμένουμε τόσους μήνες ο Γιάννης και εγώ! Ο Σάββας και η μαμά μου πάντα δίπλα μου σε όλα , συγκινημένοι και λίγο αμήχανοι όπως και εγώ.

Ο Γιάννης είναι ένας κούκλος και με περιμένει με την ανθοδέσμη, τα μάτια βουρκωμένα αλλά και με ένα τεράστιο χαμόγελο! Προχωράμε μπροστά στον παπά και το μυστήριο ξεκινά!

Οι κουμπάρες μας Βίκη και Νικολέττα στέκονται δίπλα μας για αλλη μια φορά, όπως στέκονται πάντα στις χαρές μας αλλά και στις λύπες μας όπως και οι οικογένειές μας.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς . Η Νικολέττα έβαλε τις βέρες, η Βίκη τα στέφανα και όχι δεν πάτησα το πόδι του γαμπρού ! Ε, λίγο του κλώτσησα το παπούτσι πιο πολύ για να έχουμε να το λέμε και να γελάμε!Φυσικά, ο Θωμάς Χρυσοχοίδηςκαι η 5 ατόμων ομάδα του δεν άφησαν κανένα στιγμιότυπο που να μην απαθανατίσουνμε τις κάμερες και τους φωτογραφικούς τους φακούς.

Έπειτα ακολούθησε η βάπτιση του Ιασονάκου, όπου οι νονές μας Μικαέλα και Χρυσάνθη ήταν υπέρλαμπρες και τα έκαναν όλα όπως πρέπει! Ο μικρός έριξε το κλαματάκι του μιας και η ώρα είχε περάσει αλλά ήταν ένας μικρός στυλάτος κούκλος!

Στη συνέχεια φύγαμε από την εκκλησία και πηγαμε από το σπίτι για να αλλάξω και να φορέσω το δεύτερο φόρεμά μου! Ένα πριγκιπικό μακρύ φόρεμα σε baby pink με glitter το οποίο έδινε μια διακριτική λάμψη ! Ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν για το πάρτι! Με λεπτή τιράντα και αρκετά βαθύ ντεκολτέ και με διακριτικές δαντελίτσες στη μέση και δαντελένια φιογκάκια πίσω ! Έτοιμη για το πάρτι!

Η δεξίωση έγινε στο αγαπημένο μου Καντούνι στην παραλία του Μπατσίου !Οι wedding planners “Kalathi Creations” μαζί με την εταιρεία mathioudakisevents είχαν στολίσει το χώρο όπως ακριβώς ήθελα! Λιτά καλοκαιρινά και σικάτα! Όπως επιμελήθηκαν και τη διακόσμηση της εκκλησίας! Είχαμε διαλέξει μαζί με το λευκό και το χρώμα της μέντας για να δείξουμε και το στοιχείο της βάπτισης αλλά είναι και το αγαπημένο μας χρώμα με το Γιάννη από τότε που γεννήθηκε ο μικρός!

Highlight της βραδιάς ήταν η είσοδος μας που είχαμε επιμεληθεί μια μικρή έκπληξη με το Γιάννη! Μπήκε πρώτα εκείνος και άρχισε να παίζει στο πιάνο το Shallow από την ταινία A star is born που είναι αγαπημένη μας ! Μετά από λίγο μπαίνω και εγώ σαν Lady gaga ( καλά θα ήθελα αλλά τουλάχιστον προσπαθησα!! Χιχι) και στο αποκορύφωμα του τραγουδιού άρχισαν τα πυροτεχνήματα και ξεσηκώθηκε ο κόσμος!



Ακολούθησε φαγητό και ξέφρενο πάρτυ και χορός μέχρι το πρωί..

Το catering Punta Playa φρόντισε να ικανοποιήσει με τις γεύσεις του όλους τους καλεσμένους και να τους περιποιηθεί όπως έπρεπε! Ο μπουφές μας είχε τα πάντα και γύρω στις 4πμ βγήκαν και κάποια μπεργκερ και χοτ ντογκ για τους πεινασμένους απο το χορό!

Γύρω στις 5μιση πμ τα φώτα έσβησαν, οι καλεσμένοι είχαν φύγει και εγώ με τον αντρούλη μου γυρίσαμε να ξαπλώσουμε αναπολώντας τις υπέροχες στιγμές μέχρι να φτάσουμε στη μέρα του γάμου μας. Που τελικά μια μέρα είναι και περνάει. Σημασία έχει το ταξίδι της κοινής μας ζωής μαζί με τον Ιασονάκο. Να είναι ένα ταξιδι γεμάτο αγάπη , κατανόηση και κοινούς στόχους. Ενωμένοι , δυνατοί και αγαπημένοι για πάντα..

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Υ.Γ Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις αμέτρητες ευχές σας που έχω δεχτεί στα social media. Ο θεός να σας έχει καλά και να βλέπετε μόνο χαρές στη ζωή σας!