Τα δικά μου tips για να μην πάρεις κιλά αυτές τις ημέρες των εορτών

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Τα δικά μου tips για να μην πάρεις κιλά αυτές τις ημέρες των εορτών

Tips αποτοξίνωσης για αυτές τις ημέρες που τρως non stop

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Χρόνια πολλά να σα ευχηθώ , με υγεία , αγάπη, χαρές , επιτυχίες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα πάντα κοντά σας!

Ελπίζω να ξεκουράζεστε λίγο την περίοδο των γιορτών και να απολαμβάνετε την παρέα των δικών σας μαζί με φυσικά με ατελείωτα , λαχταριστά οικογενειακά τραπέζια!

Μετά από δυο χρόνια αποφασίσαμε με τον άντρα μου να φύγουμε την περίοδο των Χριστουγέννων και να επισκεφτούμε τον αδελφό του και τη γυναίκα του που μένουν μόνιμα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Τορίνο.

Ήταν μια εβδομάδα με πολλές βόλτες και δραστηριότητες αλλά κυρίως πολύ, μα πάρα πολύ, μα πάρα πολύ πολύ φαγητό!!

Επισκεφτήκαμε το Μιλάνο για βόλτες αλλά πήγαμε και για σκι στο Limone που βρίσκεται στα σύνορα των Ιταλικών και Γαλλικών Άλπεων.

Φυσικά περπάτησα πολύ και στο Τορίνο για να το ανακαλύψω μιας και δεν είχα ξαναπάει και πραγματικά ενθουσιάστηκα με το πόσο όμορφη και με μεγάλη ιστορία πόλη είναι. Αξίζει να το επισκεφτείτε αν δεν έχετε πάει !

Όσον αφορά στο φαγητό τώρα που είμαι σίγουρη πως και εσείς ξεφύγατε λίγο όπως και εγώ, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα δικά μου tips που εφαρμόζω πάντα την περίοδο των εορτών και ειδικά μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς έτσι την παραμονή Πρωτοχρονιάς να μπορώ να ξαναφάω χωρίς τύψεις!!

IMG 20191227 WA0008

Tips για να μείνουμε σε φόρμα:

  • πίνουμε πολύ νερό ανάμεσα στα γεύματα .

Είναι βασικότατος κανόνας αυτός έτσι ώστε να μπορούμε να χωνέψουμε, να βοηθήσουμε τη διούρηση και να φύγουν οι τοξίνες!

  • πίνουμε νερό χλιαρό με λεμόνι τα πρωί αλλά και κάποιες φορές ενδιάμεσα στα γεύματα . Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο ποτήρι γεμάτο , μικρό ποτηράκι με λίγο στυμμένο λεμόνι. Έχει βιταμίνη c το λεμόνι και θα βοηθήσει και στο δέρμα αλλά και στην αποτοξίνωση
  • βγαίνουμε έξω για περπάτημα

Ειδικά αν έχετε πάει κάπου ταξίδι είναι ο καλύτερος τρόπος να ανακαλύψετε το μέρος που έχετε επισκεφτεί! Προσωπικά περπατάω σίγουρα μια ώρα την ημέρα αυτές τις μέρες έτσι ώστε να μπορέσω να κάψω (σχεδόν) το προηγούμενο γεύμα και να μου ανοίξει πάλι η όρεξη για το επόμενο (χιχι)

  • πίνουμε detox smoothie το πρωί ή για δεκατιανό έτσι ώστε να αποφύγουμε βαριά πρωινά και να μειώσουμε τις πρωινές θερμίδες αφού το μεσημέρι και το βράδυ θα φάμε πιο «βαριά» .

Εδώ στο MLvlog σας έχω πολλές ωραίες συνταγές για smoothie!

Αυτά είναι τα «μυστικά» που εφαρμόζω κάθε φορά στις γιορτές έτσι ώστε να απολαμβάνω τα εορταστικά τραπέζια χωρίς να σκέφτομαι τις θερμίδες και τα κιλά!

Σας προτείνω να τα εφαρμόσετε, αν όχι όλα έστω κάποια από αυτά και θα με θυμηθείτε!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog !

Σε πολύ λίγες μέρες καθώς σας έχω εορταστική συνταγή για πουτίγκα σοκολάτας χωρίς ζάχαρη που θα τρελαθείτε!

Fit your life the easy way



ΥΓ: Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου Instagram : maria_louiza_real και facebook : maria louiza vourou