Μένουμε_σπίτι και γυμνάζουμε μαζί πόδια και γλουτούς (βίντεο)

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Μένουμε_σπίτι και γυμνάζουμε μαζί πόδια και γλουτούς (βίντεο)

Πώς θα γυμνάσεις τα πόδια σου και τους γλουτούς σου ενώ είσαι σπίτι!


Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!



Ξέρω έχω λίγες μέρες να εμφανιστώ αλλά είχαμε κάποια θέματα υγείας με τον μικρό και δεν μου ήταν εύκολο να σας ανεβάσω άρθρο! Ελπίζω και εσείς αυτές τις ημέρες να μένετε στο σπίτι σας (#μενουμε_σπίτι) και να είστε υγιείς.



Όμως επιστρέφω με ένα πολύ ωραίο workout για πόδια και γλουτούς που είμαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσετε! Θα χρειαστείτε ένα μικρό λάστιχο μεσαίας αντίστασης το οποίο μπορείτε εύκολα να βρείτε σε μαγαζιά με αθλητικά είδη! Μπορείτε να τα παραγγείλετε και online από τα καταστήματα.



Παρακάτω στο βίντεο θα βρείτε το πρόγραμμα που σας ετοίμασα! Το είχα γυρίσει λίγες εβδομάδες πριν και για αυτό βρισκόμουν ακόμη στο στούντιό μου. Τώρα ετοιμάζομαι για online μαθήματα καθώς αυτές τις ημέρες πρέπει να γυμναζόμαστε για να αισθανόμαστε και κάπως καλύτερα από τις τόσες ώρες κλεισμένες μέσα σε ένα σπίτι.



Να τονίσω πως κάνουμε το κάθε σετ 3 φορές και 12-15 επαναλήψεις στην κάθε άσκηση !



Προσέχουμε να έχουμε ενεργοποιημένο τον κορμό μας και να μην «βουλιάζουμε» στα χέρια μας . Επίσης, προσέχουμε να μην πετάμε την λεκάνη προς τα πάνω κάνοντας λόρδωση.



Αναπνέουμε πάντα και δεν κρατάμε την αναπνοή μας όταν μας δυσκολεύει η άσκηση!







Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way!


Υ.Γ Περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφιλ στο Instagram: maria_louiza_real και Facebook: maria louiza vourou