Το shopping therapy στη νέα του εκδοχή: Μία εμπειρία που θα σου μείνει και εσένα αξέχαστη

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Το shopping therapy στη νέα του εκδοχή: Μία εμπειρία που θα σου μείνει και εσένα αξέχαστη

Πάντα αγαπούσα το shopping therapy. Aλλά από σήμερα βρήκα έναν λόγο παραπάνω

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Καλό μήνα να σας ευχηθώ και καλό καλοκαίρι! Ή μήπως να πούμε καλό φθινόπωρο με τέτοιες περίεργες εναλλαγές του καιρού!

Ό,τι εποχή και αν έχουμε το μόνο σίγουρο είναι πως το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός για shopping και ειδικά μετά την καραντίνα που περάσαμε και βιώσαμε όλες μας! Νομίζω πως όλες μας χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσουμε και να φροντίσουμε τον εαυτό μας!

Έτσι λοιπόν, αποφάσισα, λοιπόν, μετά από αρκετό καιρό να πάω μια βόλτα για shopping και να απολαύσω παράλληλα τον καφέ και το φαγητό μου κάπου αλλού εκτός από το σπίτι μου, έχοντας ως πρώτη επιλογή το αγαπημένο Golden Hall. Έτσι επέλεξα να το επισκεφτώ και συγκεκριμένα την νέα πτέρυγα που λειτουργεί στον 1ο όροφο! Μια βόλτα που είχα έτσι και αλλιώς στο πρόγραμμα πριν την καραντίνα, αλλά δεν τα είχα καταφέρει! Πραγματικά στο νέο χώρο του Golden Hall θα βρείτε μοναδικές νέες επιλογές καταστημάτων για κάνετε τα ψώνια σας είτε για εσάς είτε παρέα με τα παιδιά σας.

Ξεκίνησα την ημέρα μου με ένα παγωμένο καφέ και ένα apple pie crumble στο Petit Fleur , που το συναντάτε μόλις μπείτε στη νέα πτέρυγα. Πολύ όμορφο και ζεστό σημείο για να ξεκινήσει η μέρα σας - με ιδιαίτερη διακόσμηση που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ άνετα και να χαλαρώσετε! Αφού, λοιπόν, έκανα όλα απαραίτητά τηλεφωνήματα απόλαυσα το γλυκό και ήπια τον καφέ μου, ξεκίνησα τη βόλτα μου!

perite fleur perite fleur 1

Petit Fleur

101372659 255060708922266 7645803881582034944 n

Petit Fleur

Στα καταστήματα IKKS και στο The Greek Designers βρήκα πολύ ιδιαίτερα και στυλάτα ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ για όλες τις ώρες και τις μέρες που πραγματικά δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε! Μοναδικά κομμάτια για casual και μη εμφανίσεις που πραγματικά θα αγαπήσετε!

ikks mesa

IKKS

ikks mesa 1

IKKS

the greek designers stores

The Greek Designers

the greek designers stores mesa

The Greek Designers

Φυσικά σαν fitness blogger που είμαι και δασκάλα pilates δε γινόταν να μην επισκεφτώ το Sneaker Cage! Μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά παπούτσια και ρούχα και ό,τι καινούριο σχέδιο κυκλοφορεί από τις γνωστές αθλητικές μάρκες θα το βρεις εκεί! Για σένα, για τον καλό σου και φυσικά για τα παιδάκια σας!

sneaker cage mesa 1

Sneaker Cage

sneaker cage mesa

Sneaker Cage

Μιας και είπα για τα παιδάκια σας, εννοείται πως μπήκα και στο Μουστάκα! Κάθε φορά που βγαίνω για ψώνια πάντα θα πάρω κάτι για τον Ιασονάκο μου! Αμέτρητα παιχνίδια για όλα τα γούστα και τις ηλικίες! Τελικά με κέρδισε η τεράστια αυτή καμηλοπάρδαλη, την πήρα αγκαλιά και φύγαμε παρέα!

moustakas mesa 1

Μουστάκα

moustakas mesa

Μουστάκα

Για κλείσιμο αυτής της όμορφης shopping εμπειρίας ήθελα κάτι να γεμίσω μπαταρίες και ενέργεια για να συνεχίσω τις δουλειές μου! In here is always Friday, λένε στα TGI Fridays και έχουν δίκιο! Κλασική αξία ετών, τo Fridays στη νέα πτέρυγα του Golden Hall είναι ένα από τα πιο ωραία τους καταστήματα! Άνετο, φιλικό και με τη μοναδική τους διακόσμηση, κάθισα να απολαύσω το υγιεινό και απολαυστικό γεύμα μου! Σαλάτα με κινόα, γλυκοπατάτα, αβοκάντο, μπρόκολο και κοτόπουλο με δροσερή sauce μαζί με παγωμένη πορτοκαλάδα ήταν το τέλειο κλείσιμο της ημέρας μου στο Golden Hall!

fridays mesa

TGI Fridays

fridays mesa 1

TGI Fridays

Σας προτείνω να το επισκεφτείτε και εσείς και να περάσετε λίγες ώρες χαλάρωσης γιατί πραγματικά το χρειαζόμαστε όλες και το αξίζουμε!

Φυσικά σας τράβηξα πολλές φωτογραφίες για να δείτε όλους τους χώρους και τα μαγαζιά που επισκέφτηκα!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way!