Αγάπησε τον εαυτό σου και όλα θα αλλάξουν!

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Αγάπησε τον εαυτό σου και όλα θα αλλάξουν!

Μέσα από το κείμενο μου θέλω να σας πω ότι σας νιώθω. Σας καταλαβαίνω . Σε αρκετά πράγματα βιώνουμε τα ίδια. Σε αλλά ίσως όχι.Αλλά μεγαλώνουμε δεν αλλάζει αυτό.

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Είμαι ζώδιο της γης και του Σεπτεμβρίου και στις 14 του μήνα έκλεισα αισίως τα 34 !

Oh yes ! Ανεβαίνει σιγά σιγά το κοντέρ!

Πολλές μου ευχηθήκατε στα social media και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου . Δεν ξέρω αλλά νιώθω ότι η χρονιά που μεσολάβησε από τα 33 στα 34 σαν να είναι παραπάνω από μια χρόνια αλλά ταυτόχρονα και σα να κύλησε σε fast forward!

Πώς να το εξηγήσω δεν ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι μάλλον για όλους μας ήταν περίεργη χρόνια λόγω του COVID 19 που άλλαξε τη ζωή όλων.

34 λοιπόν,εργαζόμενη μαμά, με παιδάκι 2 ετών, χωρίς καθημερινή βοήθεια προσπαθώντας να τα προλάβω όλα.

Συμπάσχετε σίγουρα κάποιες. Κάποιες ίσως τρέχετε και δε φτάνετε και χωρίς παιδί .

Λογικό.Το έχουμε ζήσει και αυτό

Κάποιες άλλες ίσως είστε στην ίδια ηλικία χωρίς παιδί, χωρίς δουλειά, χωρίς σύντροφο. Ή χωρίς κάτι από όλα αυτά. Συμβαίνει σε πολλές. Θέλει δύναμη .Το ξέρω , μιλάω καθημερινά με αρκετές γυναίκες που έχουν διάφορα θέματα και μου τα εκμυστηρεύονται .

Θα μου πείτε γιατί είσαι ψυχολόγος;

Προφανώς όχι. Αλλά κάποιες φορές θέλεις και την γνώμη κάποιου που δε σε ξέρει αλλά για κάποιο λόγο σε εμπνέει να του μιλήσεις . Χαρά μου αν μπορώ να δώσω έστω και λίγη λάμψη , λίγη χαρά στην ημέρα σας!

Μέσα από το κείμενο μου θέλω να σας πω ότι σας νιώθω. Σας καταλαβαίνω . Σε αρκετά πράγματα βιώνουμε τα ίδια. Σε αλλά ίσως όχι.Αλλά μεγαλώνουμε δεν αλλάζει αυτό.

Ας φροντίσουμε να μεγαλώνουμε όμορφα να προσέχουμε τον εαυτό μας, να τον αγαπάμε!

Μου πήρε πολλά χρόνια να με αγαπήσω. Ίσως ακόμα κάποιες φορές να το χάνω αλλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για τον εαυτό μου , για την υγεία μου , για την ψυχοσύνθεση μου.

Μεγαλώνουμε και πρέπει τις κακές συνήθειες να τις αποβάλλουμε. Συνήθειες ,τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις . Κάντε την αλλαγή άμεσα όποια και αν είναι αυτή . Αλλαγή στην εμφάνιση, στη δουλειά , στις παρέες, στη σχέση σας .

Βάλτε στόχους μικρούς που επιτυγχάνοντάς τους θα φτάσετε σε έναν μεγαλύτερο που μπορεί να θέλετε ή που μπορεί και να μην ξέρετε !

Μεγαλώνω μαμά, και βλέπω πολύ καλά πλέον τι προσπαθούσες να μου μάθεις τόσα χρόνια..

Μεγαλώνω μαμά και σε ευχαριστώ που με έκανες δυνατή , σε ευχαριστώ που με έμαθες να σηκώνομαι όταν πέφτω. Και έχω πέσει πολλές φορές αλλά άλλες τόσες σηκώθηκα και ποτέ δεν το βάζω κάτω!

Μεγαλώνω μαμά και αισθάνομαι όμορφα με το χρόνο . Μου έχει δώσει εμπειρίες , όμορφες , άσχημες, μου έχει δώσει ηρεμία αλλά και φουρτούνες... Μου έχει δώσει γνώση μέσα από τα λάθη μου και τις αστοχίες μου.

Κυρίως όμως έμαθα να με προσέχω

Αυτό θέλω και εσείς να κάνετε .

Να σας προσέχετε και να σας αγαπάτε ..

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLVlog

Fit your life the easy way


ΥΓ. Περιμένω τα μηνύματα σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram : maria_louiza_real και Facebook : Maria Louiza Vourou