Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ελπίζω να το αγαπήσετε κι εσείς

Μαρία Λουϊζα Βούρου
Ένα μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ελπίζω να το αγαπήσετε κι εσείς

Το Τhe healthy plan είναι εδώ για να μας μυήσει σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου!

Μετά από αρκετό καιρό θα έλεγα είμαι κοντά σας!

Ελπίζω να με συγχωρέσετε για τις απουσίες αλλά ετοίμαζα κάτι πολύ δυνατό που είμαι σίγουρη θα αγαπήσετε όλες!

Ένα όνειρο που ήθελα καιρό να πραγματοποιήσω αλλά έψαχνα τον τρόπο και κυρίως τους κατάλληλους ανθρώπους. Γιατί χωρίς ομαδική δουλειά δεν γίνεται τίποτα.

Όσα χρόνια με ξέρετε από το χώρο της τηλεόρασης που ξεκίνησα το 2007 (δεν τα λες και λίγα) γνωρίζετε πόσο αγαπώ τη γυμναστική και τη διατροφή καθώς από αρκετά μικρή ηλικία ασχολούμαι με αθλητισμό και γυμναστική. Καθημερινά δέχομαι πολλές ερωτήσεις για τα κιλά μου, τη διατροφή μου, μοιράζεστε μαζί μου τους προβληματισμούς σας για τα κιλά σας και με ρωτάτε τι διατροφή να κάνετε για να χάσατε βάρος.

Πάντοτε με βάση την προσωπική μου εμπειρία και όσα γνωρίζω περί διατροφής προσπαθώ να σας βοηθήσω. Όμως δεν είμαι διατροφολόγος για να βγάζω διατροφές με ακρίβεια , με γραμμάρια και με βάση κάποια σωματομετρικά χαρακτηριστικά. Πάντοτε η απάντησή μου σε όσες μου κάνετε κάποια από τις παρακάτω ερωτήσεις « Πες μου Μαρία-Λουΐζα τι να φάω να αδυνατίσω» ή « Τι τρως και είσαι αδύνατη» ή «Βγάλε μου μια διατροφή» ή «Πώς θα χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης», ήταν να επισκεφτείτε έναν ειδικό. Γνωρίζω όμως πως για διάφορους λόγους δεν είναι εφικτό αυτό. Είτε λόγω έλλειψης χρόνου, είτε λόγω οικονομικών θεμάτων καθώς μια επίσκεψη σε διαιτολόγο είναι το λιγότερο 40 -50 ευρώ τη φορά και συνήθως θέλουμε δύο μέσα στο μήνα.

Θέλησα λοιπόν να προσπαθήσω να βοηθήσω όλες εσάς που με έχετε τόσο ζεστά αγκαλιάσει στα social media, που ακολουθείτε τις συνταγές μου , το MLvlog , τα Online pilates classes και γενικότερα ό,τι κάνω.

mariza2

Δημιούργησα λοιπόν μια online πλατφόρμα που μπορείτε να εγγραφτείτε, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, τα σωματομετρικά σας χαρακτηριστικά (ύψος, βάρος) ώστε να υπολογιστεί ο δείκτης μάζας σώματος και απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις να βρεθούν τα ιδανικά κιλά που θα έπρεπε να είστε ! Υπάρχουν 6 κατηγορίες και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Μεσογειακή διατροφή, Διατροφή χωρίς γλουτένη, Διατροφή χωρίς λακτόζη, Vegan, Vegetarian και Διατροφή μετά από εγκυμοσύνη. Επιλέγετε ανάλογα τον τύπο σας και την προτίμηση σας. Θα έχετε στη διάθεσή σας 2 διαφορετικά διατροφολόγια το μήνα με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές από avocado on toast και healthy porridge μέχρι τα αγαπημένα μου smoothies και pizza! Παράλληλα έχω δημιουργήσει προγράμματα γυμναστικής για όλα τα επίπεδα για να μπορείτε να τα βλέπετε ανά πάσα ώρα και στιγμή και υπάρχει κατηγορία e-shop που μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα μου superfoods , φυτικές πρωτεΐνες και skincare προϊόντα που χρησιμοποιώ! Για τις υπηρεσίες υπάρχει πολύ μικρή χρέωση (λιγότερη από τα μισά από όσα θα δίνατε για να πάρετε τα διατροφολόγια αυτά από κοντά) καθώς από πίσω έχουν δουλέψει πολλές ώρες οι ειδικοί έτσι ώστε να υπάρχουν πάνω από 300 διαφορετικά διατροφολόγια στην πλατφόρμα. Υπάρχει γραμμή επικοινωνίας με την πλατφόρμα και απαντάμε στις ερωτήσεις σας φυσικά με κατευθύνσεις που μας δίνουν οι ειδικοί. Παράλληλα μπορείτε να κλείσετε και Online συνεδρία με έναν ειδικό σε πολύ χαμηλή τιμή μέσα από την πλατφόρμα μας.

Επίσης θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα ψυχολογίας σχετικά με τη διατροφή και τις αγαπημένες healthy συνταγές που έχετε αγαπήσει από εμένα ! Δεν υπάρχει φυσικά κάποιο κόστος για αυτά είναι προσβάσιμα σε όλους.

Και το όνομα... the healthy plan!

Γιατί θέλω να σας δείξω ένα υγιεινό τρόπο ζωής, να σας βοηθήσω να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη, να φτιάξετε την ψυχολογία σας και κυρίως να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Ξέρω ότι το θέλετε και ξυρίως ξέρω ότι μπορείτε! Αρκεί να έχετε τη σωστή καθοδήγηση και την κατάλληλη εμψύχωση! Αρκεί να έχετε το υγιεινό σας πλάνο.

Τhehealthyplan.gr

Υ.Γ φυσικά η επικοινωνία μας από εδώ δεν σταματάει ίσα ίσα που δυναμώνει καθώς το MLvlog συνυπάρχει αρμονικά με το νέο μου project. Aπό εδώ θα υπάρχει η διαρκή μας επικοινωνία και θα μοιράζομαι κάθε τι καινούριο μαζί και με το the healthy plan.

Υ.Γ2. περιμένω τα μηνύματά σας στο προσωπικό μου προφίλ στο Instagram και Facebook!